Άγριες Μέλισσες: Αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια «τρύπωσε» στο Διαφάνι!

Χθες, η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο “Πρωινό” και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά. Μετά το τέλος της τηλεοπτικής τους συνάντησης, ωστόσο, εκείνη δεν αποχώρησε αμέσως από τα ΚΑΠΑ STUDIOS όπου βγαίνει η εκπομπή, αλλά έκανε μια βόλτα το… «Διαφάνι», το χωριό που -σύμφωνα με το σενάριο- βρίσκεται κοντά στη Λάρισα και εκεί… δρουν οι «Άγριες Μέλισσες».

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, η οποία περιηγήθηκε στην 5 στρεμμάτων έκταση στα Σπάτα και ξετρελάθηκε από το φαντασμαγορικό σκηνικό που δημιουργήθηκε στην ύπαιθρο για να ζωντανέψει το χωριό στα τέλη του ’50 στον θεσσαλικό κάμπο. Εκεί, μάλιστα, “τσάκωσε” και την Θεοφανία Παπαθωμά, να είναι έτοιμη για να ξεκινήσει το γύρισμά της. Οι δυο κυρίες ενθουσιάστηκαν από την συνάντησή τους και, αφού τα είπαν για αρκετή ώρα, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram.

«Υψηλοί προσκεκλημένοι σήμερα στο καφενείο μου στο Διαφανή! Όχι παίζουμε. Αγαπημένη Έλλη Κόκκινου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια από τους followers της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Όπως φαίνεται, η Έλλη Κοκκίνου είναι φανατική τηλεθεάτρια της σειράς του ΑΝΤ1!

Read More

And More