Άγριες Μέλισσες: Άγριος καυγάς Ασημίνας – Μυρσίνης! O Μελέτης συλλαμβάνεται για την επίθεση στον Κυπραίο

Δευτέρα σήμερα και το βράδυ έχει στον Ant1 Άγριες Μέλισσες με… κυριολεκτικά συγκλονιστικές εξελίξεις. Ο άγριος καυγάς Μυρσίνης και Ασημίνας οδηγεί σε απρόβλεπτες εξελίξεις και την Ασημίνα έτοιμη να τα πει όλα στον Νικηφόρο. Μάλιστα κάποια στιγμή που η Ασημίνα σιδερώνει η Μυρσίνη την σπρώχνει με αποτέλεσμα να καεί από το σίδερο κάτι που θα την κάνει έξαλλη! Φεύγει από το σπίτι των σεβαστών και την βλέπουμε μπροστά από ένα γκρεμό!

Ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαμβάνεται απ’ τον Προύσαλη. Παράλληλα, ο Δούκας στριμώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη διαθήκη του πατέρα τους.

Την ίδια ώρα, μια ζημιά που γίνεται από λάθος της Ασημίνας στο φόρεμα που δώρισε ο Κλεομένης στην Πηνελόπη, γίνεται η αφορμή για έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Ένας καυγάς, στον οποίο θα χαθεί ο έλεγχος με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Ελένη δεν λείπει στιγμή απ’ το πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Νικηφόρος, μαζί με τη Δρόσω, ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό την Ασημίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί αποφασισμένη να τελειώσει οριστικά το μαρτύριό της.

Read More

And More