Άγριες Μέλισσες – Ανατροπή: Η κίνηση της Μυρσίνης για την Ελένη που δεν περιμέναμε

Συγκλονιστικές εξελίξεις με ανατροπές, βόμβα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς “Άγριες Μέλισσες” σύμφωνα το περιοδικό Tv o’ clock. . Η Ελένη παραδίδεται στις αρχές και ομολογεί ότι εκείνη σκότωσε το Σέργιο, οδηγείται στη φυλακή και λίγο, μετά αρχίζει η δίκη της, για τη δολοφονία του πρωτότοκου γιου, του Δούκα Σεβαστού. Ο Λάμπρος και ο Θωμάς Κυπραίος προσπαθούν να μάθουν ποιο είναι το πρόσωπο που ανάγκασε την Ελένη να παραδοθεί και να πει την αλήθεια για το φονικό. Η Θεοδοσία είναι αυτή που υποχρέωσε τη Λενιώ να ομολογήσει το έγκλημα.

Η δίκη της Ελένης αρχίζει ο Λάμπρος και ο Θωμάς Κυπραίος προσπαθούν με κάθε τρόπο να τη βοηθήσουν για να γλυτώσει τη θανατική ποινή. Μάλιστα ο Κυπραίος προχωρά σε μια αποκάλυψη που συγκλονίζει τους πάντες. Καταθέτει πως ο Δούκας Σεβαστός σκότωσε το Γιάννο και η κατάθεση αυτή πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία προκαλώντας φόβο στους εμπλεκόμενους.
Η Ελένη και ο Λάμπρος για πρώτη φορά παίρνουν θάρρος και οι ελπίδες τους αναπτερώνονται ελπίζοντας μια πιο επιεική έκβαση της δίκης.

Ο εισαγγελέας αρχικά δεν καταφέρνει να στριμώξει τους Σεβαστούς και να αποσπάσει την ομολογία τους για τη δολοφονία του Γιάννου,με αποτέλεσμα να σταματήσει η έρευνα για το θάνατο του γιου του Μιλτιάδη.
Απογοητευμένη η Ελένη με την εξέλιξη αυτή ζητά από τον αγαπημένο της Λάμπρο να πάρει πίσω τους όρκους αγάπης, να την ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή του.

Μπαίνοντας στη τελική ευθεία της δίκης ο Θωμάς Κυπραίος αποφασισμένος να γλυτώσει τη Λενιώ από τα χειρότερα. Εκβιάζει τη Μυρσίνη απαιτώντας να καταθέσει υπέρ της Ελένης. Εκείνη αναγκάζεται να το κάνει γεγονός που προκαλεί τεράστιο σοκ και αφήνει άφωνους όλους όσους βρίσκονται στη δικαστική αίθουσα ωστόσο το μίσος της παραμένει άσβεστο για τη φόνισσα του γιου της.


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά σύμφωνα με το περιοδικό MyTV o πρώην κοινοτάρχης καίει τον Δούκα Σεβαστό, καταθέτοντας, στον εισαγγελέα εναντίον του. Ο Μιλτιάδης, όλο αυτό το διάστημα, βασανίζεται γιατί ο Δούκας Σεβαστός παραμένει ατιμώρητος για τις πράξεις του και αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του! Παράλληλα ο Δούκας μαθαίνει ότι η σύλληψή του είναι προ των πυλών και για να ξεφύγει το σκάει από το Διαφάνι βρίσκοντας ένα ήσυχο και μακρινό μέρος για να απομονωθεί. Αλλά και η Μυρσίνη προκειμένου να τιμωρήσει την Ελένη οργανώνει σχέδιο δολοφονίας εις βάρος της!

Την ίδια ώρα ο Κλεομένης φεύγει κυνηγημένος από το Διαφάνι, αφού ο Μελέτης με τον Κωνσταντή καταφέρνουν να τον παγιδεύσουν και τον αναγκάζουν να δώσει διαζύγιο στην Πηνελόπη και να εγκαταλείψει το χωριό.

Read More

And More