Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα δυο νέα πρόσωπα που θα δούμε στη σειρά

Οι Άγριες Μέλισσες, η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ετοιμάζονται να επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο στις τηλεοπτικές μας οθόνες για τρίτη συνεχή χρονιά και ήδη η αγωνία των τηλεθεατών βρίσκεται στα ύψη.

Η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό, το οποίο περιμένει εναγωνίως την έναρξη του τρίτου κύκλου αφού όπως έχει ήδη γίνει γνωστό σε αυτόν όλα θα ανατραπούν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στη νέα σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης, μετακομίζει με την οικογένειά του στο Διαφάνι και συγκεκριμένα στο σπίτι του Δούκα Σεβαστού. Πρόκειται για έναν “σκοτεινό” χαρακτήρα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Τη σύζυγο του Ακύλα, τη Ζωή Μεγαρίτη, θα υποδυθεί η Μαρκέλλα Γιαννάτου, κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό. Όσον αφορά τα παιδιά του ζευγαριού, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv”, οι ηθοποιοί που θα κληθούν να ενσαρκώσουν τους ρόλους είναι η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δημήτρης Τσικλής.

Read More

And More