Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο Ιορδάνης που θα ερωτευτεί την Δρόσω! Γοητευτικός και με δική του επιχείρηση

Ένας νεαρός άνδρας, ο Ιορδάνης, θα βρεθεί στα επόμενα επεισόδια  στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες και θα αναστατώσει την  Ασημίνα αφού θα ερωτευτεί και θα διεκδικήσει τη Δρόσω κάτι που αν το καταφέρει θα κινδυνεύσει να τινάξει το σχέδιο του μωρού στον αέρα!

Ο Ιορδάνης που υποδύεται ο ηθοποιός Λάμπρος Κωνσταντέας, είναι έμπορος υφασμάτων, από τη Ροδιά, επισκέπτεται το χωριό στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Ρίζω και την Ουρανία.

Έχει κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του, είναι παιδί εργατικό, ευγενικό και έξυπνο. Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμα λόγος για τις συχνές του επισκέψεις κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Δρόσω. Έχει τραβήξει την προσοχή του και ο Ιορδάνης αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ρίζως για να την προσεγγίσει. Παρά την αρχική άρνηση της Δρόσως όμως, ο θετικός χαρακτήρας του και οι τρόποι του, την κερδίζουν και ο Ιορδάνης δείχνει αποφασισμένος να την κατακτήσει. Μόνο που αν τα καταφέρει όλη η συμφωνία της Δρόσως και της Ασημίνας θα τιναχτεί στον αέρα. Θα υποκύψει η Δρόσω στο φλερτ ενός ανθρώπου που δείχνει τέλειος για εκείνη, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση της με την αδερφή της; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Τα προβλήματα ανάμεσά τους, μόλις πήραν μια άλλη τροπή…

Διάβασε εδώ περισσότερα για τον ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντέα, εδώ

Read More

And More