Άγριες Μέλισσες: Δεν φαντάζεσαι σε ποια σειρά έχουμε ξαναδεί τον νέο ιατροδικαστή! [pics]

Οι «Άγριες Μέλισσες» συνεχίζουν να καθηλώνουν τους τηλεθεατές. Οι εξελίξεις για τους ήρωες της σειράς αναμένεται να είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια, καθώς η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Γιάννου θα ταράξει τον Προύσαλη.

Τον ρόλο αυτό ενσαρκώνει ο ηθοποιός Θοδωρής Ανθόπουλος, ο οποίος μετρά πάνω από 20 χρόνια πορείας στο θέατρο και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, αλλά έγινε πιο γνωστός στο ευρύ κοινό το 2005, όταν πραγματοποίησε μια quest εμφάνιση σε ένα πολύ αγαπημένο και άκρως επιτυχημένο σίριαλ.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ανθόπουλος είχε εμφανιστεί στον πρώτο κύκλο της σειρά “Στο Παρά Πέντε” , όπου ενσάρκωσε τον Τίμο, το σερβιτόρο που δηλητηρίασε άθελά του τον υπουργό Βαγγέλη Σταυριανίδη. Η Ντάλια, η Ζουμπουλία, η Αγγέλα, ο Φώτης και ο Σπύρος, σύμφωνα με το σενάριο, είχαν βρεθεί σε ένα camping προκειμένου να τον εντοπίσουν και να αποσπάσουν πληροφορίες για την μοιραία βραδιά, σε τρία επεισόδια γεμάτα απρόοπτα και πολύ γέλιο.

Όπως θα διαπιστώσεις, ο ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά από τότε, ωστόσο, ο χρόνος φαίνεται πώς του έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού σήμερα είναι ένας γοητευτικός άντρας.

Read More

And More