Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αγνώριστος ο ηθοποιός με το νέο, καλοκαιρινό look του

Η επιτυχημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες” έριξε αυλαία στις αρχές Ιουνίου, ανανεώνοντας το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη σεζόν. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ή αλλιώς ο Λάμπρος είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν και στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Μπορεί στο φινάλε ο Λάμπρος και η Ελένη να έδειχναν πιο ευτυχισμένοι και ενωμένοι από ποτέ, ωστόσο τα γκρίζα σύννεφα δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με τα spoilers, ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο “εισβάλλει” στη σειρά, αναμένεται να ταράξει τις μεταξύ τους ισορροπίες και να φέρει τα πάνω κάτω.

Μέχρι τότε, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, χαλαρώνοντας και φορτίζοντας τις μπαταρίες του. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του στιγμιότυπα από τις διακοπές του, δίνοντάς μας μια γεύση από τις ξέγνοιαστες στιγμές του.

Ενόψει των καλοκαιρινών μηνών, λοιπόν, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποφάσισε να αφήσει για λίγο το look του τηλεοπτικού Λάμπρου και να υιοθετήσει ένα διαφορετικό. Όπως θα δεις, ο ηθοποιός άφησε μουστάκι, μούσι και φόρεσε σκουλαρίκι. Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή και ο ίδιος δείχνει πολύ ανανεωμένος!

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More