Άγριες Μέλισσες: Δολοφονίες, πάθη και αποκαλύψεις – Οι σκηνές που συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό

Οι Άγριες Μέλισσες, μετά από τρία χρόνια, κάνουν το οριστικό τους φινάλε απόψε στο πρόγραμμα του ANT1

Λίγο πριν την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, το TLIFE συγκέντρωσε τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της τηλεοπτικής σειράς που σηματοδότησε μια νέα εποχή στην μυθοπλασία.

Η δολοφονία του Σέργιου

Η Ελένη Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) δέχεται με βαριά καρδιά να παντρευτεί τον Σέργιο Σεβαστό (Ανδρέας Κωνσταντίνου) ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη της οικογένειάς της. Όμως η πρώτη νύχτα του γάμου τους βάφεται με αίμα.

Οι τρεις αδερφές Σταμίρη σκοτώνουν τον Σέργιο, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει την μικρότερη αδερφή τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, στη συνέχεια της σειράς, συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και άλλαξε τα δεδομένα. Η σκηνή της δολοφονίας του Σέργιου ήταν μία από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές, στα πρώτα επεισόδια των Άγριων Μελισσών.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου που υποδύθηκε τον Σέργιο Σεβαστό, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε γιατί συμμετείχε σε λίγα μόνο επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

«Όταν μίλησα με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, μου είπε ότι θα έπρεπε να έχω διαθεσιμότητα για εννέα μήνες και είχα ήδη κλείσει δύο ταινίες. Ήταν ανέφικτο. Από την άλλη, υπήρχε εκατέρωθεν ένα ενδιαφέρον για την εν λόγω σειρά. Με ήθελαν και ήθελα και εγώ. Κάναμε κάποια τεστ και καταλήξαμε να συμμετάσχω στο πρώτο επεισόδιο και σε μερικές σκηνές του παρελθόντος του ήρωα. Ήταν ωραία εμπειρία», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Δολοφονία του Γιάννου

Ο Γιάννος Σεβαστός (Ιωάννης Αθανασόπουλος) θεωρήθηκε άδικα υπεύθυνος για τη δολοφονία του Σέργιου και κρεμάστηκε σκορπώντας θλίψη στο Διαφάνι.

Σε ένα από τα πρώτα επεισόδια τον είδαμε δεμένο σε μια καρέκλα να τον ανακρίνουν ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης) μαζί με τον γιο του Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης) και το πρωτοπαλίκαρό του, ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης). Ο Γιάννος βρέθηκε κρεμασμένος σε μία από τις πιο συνταρακτικές σκηνές της σειράς.

Το τραγούδι της Δρόσως για το Γιάννο

Η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) σε μια συγκινητική στιγμή, όταν ο παπάς του χωριού της ζητάει να τραγουδήσει ένα τραγούδι, διαλέγει να πει το αγαπημένο τραγούδι του αδικοχαμένου Γιάννου. Το τραγούδι “Καίγομαι και σιγολιώνω” μίλησε στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η στιγμή που η Ελένη πέφτει από το γκρεμό

Μια ακόμη από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές ήταν και εκείνη που η Ελένη Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) πέφτει από έναν γκρεμό, μετά από έναν έντονο καυγά με την Θεοδοσία (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) για τα μάτια του Λάμπρου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος).

Μάλιστα η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε πως η πτώση της ήταν αληθινή. Η ηθοποιός δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ένα video από τα γυρίσματα της σκηνής, στο οποίο την βλέπουμε να πέφτει από τον γκρεμό και έναν συνεργάτη της να περιμένει για να την πιάσει.

Το τέλος του Κλεομένη

Τους τηλεθεατές καθήλωσε και η σκηνή που ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) σκοτώνει τον Κλεομένη (Θανάση Κουρλαμπά) με βασανιστικό και σκληρό τρόπο. Οι ερμηνείες των ηθοποιών ξεχώρισαν και σχολιάστηκαν στα social media αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μίλησε για τη σκηνή του θανάτου του Κλεομένη αποκαλύπτοντας: «Ήταν πολύ περίεργο το συναίσθημα μέσα στο λάκκο. Η τελευταία κατοικία του ανθρώπου είναι λίγο.. Είναι πάρα πολύ περίεργο το συναίσθημα να έχεις γύρω σου χώμα αλλά αυτό με βοήθησε να μπω και στο ρόλο….Όλα τα σχόλια με συγκίνησαν. Ήταν πάρα πολύ συγκινητική και η ανάρτηση του Σπύρου του Μιχαλόπουλου και του Γιώργου Γεροντιδάκη».

Το τέλος του Μιλτιάδη – Σπαραγμός για την Βιολέτα

Από τις πιο ανατριχιαστικές σκηνές της σειράς, το τέλος του Μιλτιάδη, ο πόνος για τον θάνατο του γιου του τον οδήγησε στην πιο τραγική πράξη.

Το Διαφάνι βυθίστηκε στη θλίψη  με τις εξελίξεις να είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικές. Ο πόνος κι η οδύνη κυριάρχησαν σε ένα ζοφερό σκηνικό στις Άγριες Μέλισσες, που όλα έμοιαζαν μάταια. Τραγική φιγούρα, η σύζυγός του Μιλτιάδη, Βιολέτα.

Η απόπειρα δολοφονίας της Ελένης και η θυσία της Θεοδοσίας

Καθώς η δίκη της Ελένης (Μαρία Κίτσου) για τη δολοφονία του Σέργιου βρισκόταν στην τελική ευθεία, η Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου), κυριευμένη από μίσος για το θάνατο του γιου της, οργανώνει τη δολοφονία της Λενιώς.

Το δικαστήριο κρίνει την Ελένη ένοχη. Καθώς βγαίνει από την αίθουσα ένας άγνωστος άνδρας την σημαδεύει για την σκοτώσει. Τότε η Θεοδοσία (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη), μετανιωμένη για τις πράξεις της, μπαίνει μπροστά και δέχεται τα πυρά πέφτοντας κάτω αιμόφυρτη. Όλοι γύρω σοκαρισμένοι ουρλιάζουν. Ο Λάμπρος βυθίζεται στο πένθος.

«Με τον Λάμπρο κλαίγαμε στα αλήθεια όταν γυρίζαμε τη σκηνή. Ήταν πολύ φορτισμένη μέρα. Ήμασταν συναισθηματικά πολύ φορτισμένοι και οι δυο. Βγήκε πολύ εύκολα η σκηνή, δεν τη κάναμε πολλές φορές τη λήψη… Σε τέτοιες σκηνές ξοδεύεις, δεν έχεις πολλά. Σε τέτοιες σκηνές γίνονται 1-2 λήψεις», έχει εξομολογηθεί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η  στιγμή που η Ανέτ αγκαλιάζει τον τραυματισμένο γιο της, Μελέτη

Σε μια σοκαριστική σκηνή ο Μιλτιάδης (Γιώργος Γάλλος) πυροβολεί τον αδερφό του, τον Δούκα Σεβαστό (Λεωνίδας Κακούρης). Ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης), σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον Δούκα, τον σπρώχνει και δέχεται τη σφαίρα. Ο Μελέτης πέφτει στο έδαφος με το ένα μάτι ματωμένο και τον Κωνσταντή, τον Δούκα και τον Μιλτιάδη να τον κοιτούν “παγωμένοι”.

Στο σημείο τρέχουν πανικοβλημένες και η Αγορίτσα (Μαρία Αντουλινάκη) και η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη). Η Ανέτ σπαράζει βλέποντας τον γιο της μέσα στα αίματα. Φοβάται πως μόλις τον βρήκε θα τον χάσει. Η αγκαλιά της Ανέτ στον πληγωμένο γιο της ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές.

Η συνάντηση της Δρόσως με την Ελένη μετά από 6 χρόνια

Ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) επισκέπτεται την Τρούμπα και εκεί συναντά τυχαία τη Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη). Δεν μπορεί να το πιστέψει ότι η Δρόσω τραγουδάει εκεί και προσπαθεί να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

Η Ελένη αποφυλακίζεται και μαθαίνει από τον Κωνσταντή για τη νέα ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα. Ο Κωνσταντής τελικά καταφέρνει να πείσει τη Δρόσω να γυρίσει στο Διαφάνι ενημερώνοντας την για έναν τραυματισμό της Ελένης. Γεμάτη αγωνία για την αδερφή της, η Δρόσω γυρίζει πίσω και σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές, συναντά την Λενιώ.

Όταν ο Δούκας δηλητηρίασε τον Θέμελη

Ο Θέμελης (Χάρης Σώζος) μπαίνει στη ζωή της Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) προκαλώντας αναστάτωση. Η Ανετ έρχεται ξανά αντιμέτωπη με το βιαστή της και πατέρα του Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης). Όταν ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης) μαθαίνει ότι ο Θέμελης είναι ο πατέρας του Μελέτη καταλαβαίνει ότι αυτός είναι ο βιαστής της αδερφής του και αποφασίζει να τον τιμωρήσει αφαιρώντας του τη ζωή.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Θέμελης φοβάται για τη ζωή του και πηγαίνει κρατώντας όπλο, όμως ο Δούκας προλαβαίνει και τον σκοτώνει ρίχνοντας δηλητήριο στο κρασί του. Αυτή ήταν ακόμα μια σκηνή που συγκλόνισε τους φανατικούς τηλεθεατές των Άγριων Μελισσών, οι οποίοι στα social media αποθέωσαν τον Δούκα που τιμώρησε τον βιαστή της αδερφής του.

Η αυτοκτονία του Βόσκαρη 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συγκίνησε με την ερμηνεία του.

Το τραγικό φινάλε του πιο μισητού χαρακτήρα της σειράς, του Βόσκαρη (Βασίλης Μπισμπίκης) συγκίνησε το κοινό. Ο  Μάνος Βόσκαρης ήρθε αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα και συνειδητοποίησε ότι με τις πράξεις του κατέστρεψε τη ζωή πολλών γυναικών για να εκδικηθεί στην ουσία την μητέρα του.

Ο Βόσκαρης έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα μαχαίρι αναφωνώντας «Α, ρε μάνα» και οι τηλεθεατές υποκλίθηκαν στην συγκλονιστική ερμηνεία του Βασίλη Μπισμπίκη.

Άγριες Μέλισσες: Απόψε στις 21:00 η τηλεοπτική σειρά του ANT1 κάνει το μεγάλο της φινάλε και οι ζωές των ηρώων στο Διαφάνι αλλάζουν ριζικά…

Read More

And More