Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη ποζάρουν χαμογελαστοί σε μια ιδιαίτερη φωτογραφία από το Διαφάνι

Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα των Άγριων Μελισσών. Η πετυχημένη σειρά του ANT1 επιστρέφει για τρίτη σεζόν στην Prime Time ζώνη και όλα φέτος είναι αλλιώς στο Διαφάνι. 

Όπως και έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, στον τρίτο κύκλο θα δούμε τις ζωές των πρωταγωνιστών στα χρόνια της χούντας. Δύο μάλιστα από τις αφίξεις στο Διαφάνι που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις θα είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης αλλά και ο Νίκος Κουρής, οι οποίοι επιστρέφουν στη μυθοπλασία μέσω του ANT1.

Η ζωή της Ελένης, μετά την ημέρα του πραξικοπήματος θα μετατραπεί σε εφιάλτη. Ο Λάμπρος θα εξοριστεί στην Λέρο και εκείνη θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο των γεγονότων, αφού στο σπίτι των Σεβαστών έρχεται να εγκατασταθεί με την οικογένεια του ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο αδερφός του Αχιλλέα, αρχηγός των Αβάντων που σκοτώθηκε στο σπίτι των Σταμιραίνων στο τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ στα social media έχουν κυκλοφορήσει αρκετά στιγμιότυπα των πρωταγωνιστών. Η νέα ανάρτηση του Κωστή Σαββιδάκη θα λέγαμε πως ξεχωρίζει από κάθε προηγούμενη. 

Ο Δούκας Σεβαστός και η Μυρσίνη χαμογελούν στην πιο ιδιαίτερη φωτογραφία τους μέχρι τώρα από το Διαφάνι, αν κρίνουμε φυσικά από τους αυστηρούς τους ρόλους στη σειρά.

 

Read More

And More