Άγριες Μέλισσες: Δύσκολη νύχτα για τον Μελέτη – Αποκαλύψεις και συλλήψεις!

Απόψε έχει Άγριες Μέλισσες, και θα είναι μια πραγματικά δύσκολη νύχτα για τον Μελέτη ο οποίος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιο που έχουν στήσει για να αποκαλύψουν το Δημητράκη. Εκείνη ταράζεται και ο Δημητράκης αγχώνεται μαθαίνοντας ότι η Πηνελόπη έμαθε τα σχέδιά τους… Την ίδια ώρα ο Προύσαλης τσακώνει στα πράσα τον Μελέτη και η Ανέτ σοκάρεται μαθαίνοντας ποια οικογένεια υιοθέτησε το γιο της!

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις απόψε στις Άγριες Μέλισσες στον Ant1:

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της. Παράλληλα, το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω.

Την ίδια ώρα στο σπίτι τους, οι Σεβαστοί θα δεχτούν, γι’ ακόμα μια φορά, την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους. Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά- σιγά να τα καταφέρνει… με την καρδιά της Ασημίνας. Το ίδιο βράδυ, η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια, που τόσο λαχταρούσε, θα γίνει ο εφιάλτης της ενώ την ίδια ώρα, ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα απ’ το χωριό όταν θα πιαστεί στη φάκα απ’ τον Προύσαλη.

Read More

And More