Άγριες Μέλισσες: Ένας γάμος, δύο χωρισμοί -Οι αλλαγές στις προσωπικές ζωές των πρωταγωνιστριών μέσα σε τρία χρόνια

Οι αδερφές Σταμίρη αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό καθώς την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς γνώρισαν μεγάλη επιτυχία με τους ρόλους τους στις Άγριες Μέλισσες, ενώ ταυτόχρονα προχώρησαν σε μεγάλες αλλαγές, σε προσωπικά – η καθεμιά – επίπεδο.

Μαρία Κίτσου: Ο χωρισμός, οι Άγριες Μέλισσες και η απώλεια κιλών

Η Λενιώ από το Διαφάνι, γνώρισε ίσως τη μεγαλύτερη δημοσιότητα από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μαρία Κίτσου εξάλλου μετρούσε αρκετές θεατρικές επιτυχίες αλλά και συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, ωστόσο ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση έφερε ριζικές αλλαγές και στην προσωπική της ζωή.

Τον Οκτώβριο του 2019 γίνεται γνωστή η είδηση για τον χωρισμό της από τον Μίνωα Μάτσα. Μια σχέση την οποία ο μουσικός – συνθέτης αλλά και η ηθοποιός, είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μαρία Κίτσου έκτοτε δεν άλλαξε την στάση της απέναντι στα ΜΜΕ, διαφυλάσσοντας έτσι την προσωπική της ζωή.

 Η μάχη με την κατάθλιψη

Η γνωστή ηθοποιός της σειράς, Άγριες Μέλισσες είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που βίωσε στο παρελθόν, όταν απευθύνθηκε σε ειδικούς και κατάφερε να βγει από το σκοτάδι, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει…

«Δεν θα έπρεπε να είναι ταμπού αυτό το πράγμα. Μίλησα για την κατάθλιψη για να βοηθήσω ανθρώπους. Υπήρχαν άνθρωποι που επικοινώνησαν μαζί μου μέσα από τα social media και μου ζήτησαν βοήθεια και συμβουλές.

Ήταν διαγνωσμένη η κατάθλιψή μου. Το καταλάβαινα. Ήταν πολύ δύσκολο. Πραγματικά ένιωθα ότι είχα βουλιάξει. Δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Ήξερα τι μου συμβαίνει, συμβουλεύτηκα ειδικούς, έκανα τη θεραπεία μου και βγήκα από το μαύρο σκοτάδι».

Η απώλεια κιλών

Το καλοκαίρι του 2020 λίγο πριν  τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, κάτι το οποίο έγινε αισθητό στις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς.

Όπως είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όλα ξεκίνησαν από ένα όργανο γυμναστικής, όταν κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας η Μαρία Κίτσου ξεκίνησε την καθημερινή γυμναστική, προσέχοντας παράλληλα την διατροφή της.

Δανάη Μιχαλάκη: Ο έρωτας με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και ο γάμος στη Σύρο

Η Δανάη Μιχαλάκη, η τηλεοπτική Δρόσω από το Διαφάνι γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, όπου και της δόθηκε ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος σε τηλεοπτική σειρά.

Το καλοκαίρι του 2021 η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου στη Σύρο. Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, ωστόσο το παρών «έδωσαν» σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών.

Άγριες Μέλισσες: Η φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές της σειράς στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostis Savvidakis (@savvidakis_kostis)

Γιώργος Παπαγεωργίου για Δανάη Μιχαλάκη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε συνέντευξή του στον Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε μιλήσει για την περίοδο της γνωριμίας του με την Δανάη Μιχαλάκη λίγο πριν τις Άγριες Μέλισσες…

«Εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση ή το θέατρο, δούλευε σερβιτόρα και στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το casting για τις Αγριες Μέλισσες και μετά όλα τα άλλα.

Είναι μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί την γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς, της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου», είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

 

Έλλη Τρίγγου –  Ο χωρισμός από τον Αργύρη Πανταζάρα και οι φήμες για επανασύνδεση

Το 2019 στην πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς, η Έλλη Τρίγγου είδε τον χωρισμό της σε αρκετά πρωτοσέλιδα, ενώ ρωτήθηκε αρκετές φορές για την σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.  Οι δύο ηθοποιοί ήταν ζευγάρι για τέσσερα χρόνια, ενώ και μετά τον χωρισμό τους, οι δυο τους κράτησαν άριστες φιλικές σχέσεις.

«Με τον Αργύρη είμαστε σύντροφοι πολλά χρόνια, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε δυο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς δεσμούς. Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το βραβείο Χορν και ένιωσα υπερήφανη πολύ για εκείνον», είχε δηλώσει η Έλλη Τρίγγου σε συνέντευξή της στο Star.

H Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας το 2020 βρέθηκαν μαζί στις Κάννες, ένα ταξίδι που έκαναν προκειμένου να «δώσουν» το παρών στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Οι δύο  ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία μικρού μήκους “Motorway 65”, η οποία ήταν υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα. Το πρώην ζευγάρι βρήκε χρόνο να εξερευνήσει την πόλη και να επισκεφτεί διάφορα φημισμένα σημεία της.

Τι και αν πολλοί έκαναν λόγο για επανασύνδεση, ο Αργύρης Παναταζάρας αργότερα διέψευσε τα σενάρια για την προσωπική του ζωή.

Το 2020 καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Έλλη Τρίγγου είχε μιλήσει για τον γυμνισμό.

«Κάνω γυμνισμό. Κάνω κυρίως γυμνισμό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, από το να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα ή κάτω από τον ήλιο, εσύ με το κορμί σου. Θεωρώ πως το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο, ένα δώρο. Η περιουσία μας. Δεν μου ανήκει τίποτα άλλο εκτός από το σώμα μου», είχε αναφέρει η ηθοποιός.

Άγριες Μέλισσες – Το μεγάλο φινάλε

Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 21:00

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση, όμως, είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος…

 

 

 

 

 

Read More

And More