Άγριες Μέλισσες: Γιατί οι πρωταγωνιστές πήγαν την Κυριακή σε παιδική παράσταση! [pics]

Μπορεί να περνούν το περισσότερο χρόνο της ημέρας τους στο Διαφάνι, δηλαδή στα ειδικά για τις “Άγριες Μέλισσες” στούντιο στα Σπάτα αλλά όταν έχουν ελεύθερο χρόνο στηρίζουν ο ένας τον άλλο! Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές από το δημοφιλές σήριαλ του Ant1 που την Κυριακή το μεσημέρι βρέθηκαν στο θέατρο  Ολυμπία, για να παρακολοθήσουν τη παιδική θεατρική παράσταση ‘Οδύσσεια” και να καμαρώσουν την συνάδελφό τους Ελένη Καρακάση που πρωταγωνιστεί !  Στην παράσταση τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ομήρου , έχει ο Στέλιος Μάινας, του Οδυσσέα ο Γιώργος Χριστοδούλου, ενώ εκτός από την Ελένη Καρακάση, παίζουν:Δ ημήτρης Γαλάνης, Αρετή Πασχάλη, Ιωάννης Κοντέλλης, Μάριος Πετκίδης.

Οι συνάδελφοι της Ελένης καμάρωσαν στο σανίδι την Ελένη ενώ μετά πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του TLIFE

 

Ιωάννης Αθανσόπουλοςμ Δανάη Λουκάκη. Γιώργος Γεροντιδάκης

Γιώργος Σουξές. Παύλος Ορκόπουλος

Υρώ Μανέ, Ελένη Καρακάση, Μαρία Καβογιάννη

Κωστής Σαβιδάκης-Αναστάσης Ροϊλός-Βαγγέλης Αλεξανδρής-Ελένη Καρακάση-Ιωάννης Αθανασόπουλος-Δανάη Λουκάκη

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος, NDP

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Σοφία Σπυράτου, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει παιδικές παραστάσεις που κέρδισαν τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων θεατών, υπογράφει τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες. Ο βραβευμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης ανέλαβε τη συγγραφή του διασκευασμένου κλασικού κειμένου. Ο Μανόλης Παντελιδάκης υπογράφει τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια. Η πρωτότυπη μουσική σύνθεση είναι του Μιλτιάδη Παπαστάμου και οι ατμοσφαιρικοί φωτισμοί της Στέλλας Κάλτσου.

Η παράσταση αυτή θέλει να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα θαλασσινά μονοπάτια αυτού του παραμυθιού. Με έμμετρους μα και ελεύθερους στίχους που θυμίζουν το αρχαίο κείμενο, αλλά και την παράδοση των σπουδαίων μεταφράσεων του Ομήρου, παλιών και σύγχρονων, σε μια γλώσσα κατανοητή για τα παιδιά. Με επεισόδια γεμάτα χιούμορ, ανατροπές και ενδιαφέρον. Με αξίες και ιδανικά, όπως η προσήλωση στο στόχο και η τόλμη για την πραγμάτωση κάθε καλού σχεδίου. Ο Οδυσσέας, ο διαχρονικός πολυμήχανος και θαρραλέος, που ξέρει παρά τις δυσκολίες να νικά. Ο Όμηρος, μια ζωντανή συναρπαστική προσωπικότητα που όχι μόνο αφηγείται αλλά και συμμετέχει διαρκώς, στήνοντας πολλές φορές την ίδια τη δράση.

Η Ιθάκη θα μας δώσει και πάλι “το ωραίο ταξίδι”. Κι εμείς, συνεπαρμένοι από τον μαγικό μυθολογικό κόσμο της Αρχαιότητας, θα καταλάβουμε γι’ άλλη μια φορά “οι Ιθάκες τι σημαίνουν”….

Read More

And More