Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Σουξές: Η σχέση Προύσαλη – Σεβαστού έξι χρόνια μετά και η αποκάλυψη για το φλερτ με τη Ρίζω

 Στο περιοδικό “7 μέρες TV” και το δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Σουξές. Ο τηλεοπτικός Προύσαλης της σειράς “Άγριες Μέλισσες” μίλησε αρχικά για την εξέλιξη του ρόλου του και το φλερτ που δέχεται από τη Ρίζω. Όσον αφορά τη δική του ζωή, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του βάρους του, αφού κατάφερε να χάσει 36 κιλά μέσα σε ένα χρόνο.

-Στα επόμενα επεισόδια οι ιστορίες των ηρώων της σειράς μεταφέροντας έξι χρόνια αργότερα 1965. Πώς ήταν αυτή η εξαετία για τον Προύσαλη;

Έχουν περάσει έξι χρόνια. Οι ήρωες στο Διαφάνι ζουν τη δική τους καθημερινότητα, προσπαθώντας να συνεχίσουν φυσιολογικά τη διαδρομή τους. Δυστυχώς, όμως, η ζωή έχει εκπλήξεις και αναταράξεις. Και σας υπογράφω ότι δεν πρόκειται να ησυχάσει καθόλου η ζωή του Προύσαλη.

-Θα παραμείνει σύμμαχος της Ελένης;

Προσπαθεί να είναι δίκαιος. Είναι σύμμαχός της. Βέβαια, η Ελένη είναι καταδικασμένη. Όταν εκτίσει την ποινή της δεν θα την αντιμετωπίσει ως δολοφόνο. 

-Θα έρθει απέναντι από το Δούκα, όταν εκείνος επιστρέψει ξανά στο χωριό;

Θα είναι πάντοτε απέναντι στον Δούκα, γιατί δεν τηρεί τους νόμους. Προσπαθεί να έχει ίδιο όφελος, με όποιο μέσο μπορεί. Αυτό τον φέρνει σε αντιπαράθεση μαζί του. 

-Θα συμμαχήσει με όσους δεν θέλουν την επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι;

Όχι, δεν συμμαχεί με κανένα. Προσπαθεί να είναι πάντα δίκαιος.

-Με τη Ρίζω θα ευοδωθεί το φλερτ που υπήρχε μεταξύ τους;

Ο Προύσαλης δεν είναι χαζός. Βλέπει ότι η Ρίζω τον γυροφέρνει. Έχει όμως δεσμό στη Λάρισα.

-Αλλάζω θέμα. Χάσατε 36 κιλά σε ένα χρόνο. Είναι μια τεράστια αλλαγή.

Νιώθω πολύ καλύτερα! Δεν το έπραξα γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας. Δεν σας κρύβω όμως ότι ήθελα να προλάβω μην τυχόν και συμβεί το οτιδήποτε. Θέλω να χάσω ακόμα 12 κιλά για να αισθανθώ απόλυτα εντάξει με τον εαυτό μου. Είμαι 110 κιλά.

-Ήσασταν πάντοτε εύσωμος;

Όταν έχασα τη μητέρα μου, το 2013, δυστυχώς έπεσα σε κατάθλιψη. Άρχισα να τρώω. Σταμάτησα να είμαι προσεκτικός με τη διατροφή μου. Χωρίς να το καταλαβαίνω έπαιρνα κιλά. Θα σας εξομολογηθώ κάτι… Πρόσφατα, είδα μια ταινία μικρού μήκους, που έκανα πριν από δύο χρόνια και σοκαρίστηκα με τον εαυτό μου.

 

 

 

Read More

And More