Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα, Μαρία Αντουλινάκη περιγράφει τις στιγμές λατρείας του κόσμου! [pics]

Mπορεί η Αγορίτσα από τις Άγριες Μέλισσες να είναι η οικονόμος στο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού αλλά αγαπάει την οικογένεια και βλέπει τα πάντα απ’ όσα γίνονται στο σπίτι! Η Μαρία Αντουλινάκη παίζει στις παράσταση “Φάλαινες του Αυγούστου” στο θεάτρο Χώρα, μαζί με την Τζένη Ρουσέα, το Νίκο Γαλανό και την Έρση Μαλικένζου! Χθες  η παράσταση είχε επίσημη πρεμιέρα και η “Αγορίτσα” μίλησε στις κάμερες για τις εκδηλώσεις αγάπης που δέχεται από τον κόσμο στο δρόμο!

Η αξιόλογη ηθοποιός η οποία σε πρόσφατη συνεντευξή της στο Happy Day μίλησε για την προσωπική της ζωή λέγοντας πως δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά, ενώ αποκάλυψε την μάχη της με την κατάθλιψη, την οποία όπως τόνισε δεν έχει ακόμα ξεπεράσει!

Χθες μετά την  πρεμιέρα η Μαρία Αντουλινάκη περιέγραψε πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος στο δρόμο, μετά τις “Άγριες Μέλισσες”: “Ο κόσμος στον δρόμο με φωνάζει Αγορίτσα, με αγκαλιάζει και νομίζει ότι είμαι η οικονόμος του δικού του σπιτιού. Επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνω το τρόλεϊ, το μετρό, μπορεί να ορμήξουν. Σπρώχνει μία μέσα στο τρόλεϊ. Λέω “Τι έγινε; Τι έπαθε”; Μου λέει: “Πρέπει να σας αγκαλιάσω”! Λέω: “Ευχαριστώ”

Δες το βίντεο

Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι η οικονόμος του δικού του σπιτιού είπε η ηθοποιός στην κάμερα του Happy Day!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More