Άγριες Μέλισσες: Η Αγορίτσα θα αποκαλύψει στην Ανέτ το φρικτό μυστικό του Δούκα!

Στο χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες,  η Αγορίτσα ακούει τον Κωνσταντή να λέει στον πατέρα του ότι θα αποκαλύψει το  τρομερό μυστικό του. Ότι μετά το θάνατο του πατέρα Σεβαστού ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη του υπερ του και αδικώντας τον αδελφό του Μιλτιάδη που εκείνη την περίοδο έλειπε στο μέτωπο!

Στο αποψινό επεισόδιο και μετά από πολύ σκέψη η οικονόμος της οικογένειας Σεβαστού, η Αγορίτσα θα αποκαλύψει το φοβερό μυστικό στην Ανέτ!

Πάρε μια γεύση από το σημερινό επεισόδιο

Ο Νέστορας ανακοινώνει στο καφενείο πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη και η πρόθεσή του χωρίζει σε δύο στρατόπεδα το χωριό. Ο Δούκας χτυπάει άγρια τον Κωνσταντή, μπροστά στον Νικηφόρο, ο οποίος απαιτεί να μάθει τον λόγο της σύγκρουσής τους. Ο Κυπραίος πείθει την Δρόσω πως πίσω από την κλοπή των χρυσαφικών, κρύβονται οι Σεβαστοί και όχι αυτός.

Η ξαφνική επίσκεψη της Ελένης στο σπίτι του Νέστορα θα ακυρώσει μια κρυφή συνάντηση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο, και θα κινήσει υποψίες στην Ελένη για την παρουσία της Μυρσίνης εκεί. Η Θεοδοσία και ο Λάμπρος συναντούν τυχαία την Ελένη και η Θεοδοσία της ζητάει συγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά της με σκοπό να τα ξαναβρούν, τίποτα όμως δεν πηγαίνει όπως περίμενε. Η Αγορίτσα πλησιάζει την Άνετ και της αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό του Δούκα.

Read More

And More