Τι κάνει η Άντζελα Δημητρίου στο Διαφάνι; Αυτό θα αναρωτήθηκαν όλοι όσοι είδαν το post της λαίδης του ελληνικού τραγουδιού στο προφίλ της στο Instagram. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στο γραφείο του Δούκα Σεβαστού και φωτογραφίζεται στη θέση του.
Η Άντζελα Δημητρίου «εισέβαλε» στο γραφείο του Σεβαστού και κάθισε στην καρέκλα ενός από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της σειράς, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης. Ως γνήσια fan της μεγάλη επιτυχίας του Ant1, η τραγουδίστρια έσπευσε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτήν την επίσκεψη στο… Διαφάνι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μάλιστα η Άντζελα Δημητρίου έβγαλε και αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψή της στις «Άγριες Μέλισσες», γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μια «Άγρια Μέλισσα» μπήκε στο γραφείο του Δούκα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προσθέστε το tlife.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
