Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη στη Τρούμπα για για να πάρει τη Δρόσω – Δεν θα πιστεύεις με ποιον θα συμμαχήσει για να την πείσει να γυρίσει!

Ένα είναι πλέον βέβαιο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” οι σεναριογράφοι δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και οι εξελίξεις να είναι απρόβλεπτες! Στα προσεχή επεισόδια η Ελένη απολαμβάνει την ελευθερία της και την αγκαλιά του Λάμπρου παρά τις πιέσεις του Δούκα και του Μελέτη να φύγει από το Διαφάνι.

Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα για το περιοδικό MyTV ένα πρωί βρίσκει έξω από την πόρτα της, ένα φυλλάδιο το οποίο θα την σοκάρει, βλέποντάς το. Είναι η φωτογραφία της Δρόσως από το καμπαρέ και τότε η Ελένη αντιλαμβάνεται πως εκείνος που  τοποθέτησε το φυλλάδιο έξω από τη πόρτα της είναι κάποιος που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την μικρή της αδελφή. 

Αποφασισμένη η Ελένη να μάθει την αλήθεια για την Δρόσω, αφήνει για λίγο το Διαφάνι και κατεβαίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα πηγαίνει στην Τρούμπα για να βρει την αδελφή της. Η Ελένη θα υποστεί μεγάλο σοκ όταν θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Η Δρόσω ντυμένη και βαμμένη ως καμπαρετζού να εκθέτει τον εαυτό της στους πελάτες του μαγαζιού, η εικόνα αυτή θα την παγώσει….

Σοκαρισμένη και έκπληκτη η μεγάλη αδελφή Σταμίρη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μικρή της αδελφή ζει και εργάζεται στην κακόφημη συνοικία του Πειραιά.  Η Ελένη θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πείσει τη Δρόσω να παρατήσει την ζωή που κάνει και να γυρίσει πίσω μαζί της στο Διαφάνι. 

Μάλιστα σε αυτήν την προσπάθεια της θα έχει δίπλα της έναν ανέλπιστο σύμμαχο, από την οικογένεια των Σεβαστών, τον Κωνσταντή, ο οποίος έχει αρχίσει να ερωτεύεται την Δρόσω και θέλει να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο. Ελένη και Κωνσταντής θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πείσουν τη Δρόσω να αφήσει την ζωή στην Τρούμπα και να τη φέρουν  πίσω στο χωριό. 

Read More

And More