Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου φοράει το μαγιό της και αποχαιρετά το κοινό, λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Άγριες Μέλισσες” θα προβληθεί σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η επιτυχημένη σειρά ρίχνει αυλαία και το φινάλε αναμένεται να είναι συγκλονιστικό. Η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις με τις ερμηνείες της, θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Φορώντας το μαγιό της και ούσα ξαπλωμένη στην άμμο, η Κατερίνα Διδασκάλου θύμισε στο κοινό το αποψινό ραντεβού τους με τις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ αποκάλυψε ποιο θα είναι το πρόγραμμά της από εδώ και πέρα. Η ηθοποιός θα απολαύσει τις διακοπές της και έπειτα θα ξεκινήσει παραστάσεις με την “Πόρνη από πάνω”

“Καλημέρα σε όλους! Σήμερα κλείνει ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών, που για ακόμα μια φορά τις κρατήσετε στην κορυφή της καρδιάς σας και της τηλεθέασης. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Εγώ θα δω το τελευταίο επεισόδιο λίγο πιο εξοχικά. Γεμίζω μπαταρίες για 8 – 9 ημέρες και επιστρέφω στην Αθήνα για να συνεχίσω τον 10ο κύκλο της “Πόρνης από πάνω”. Σας ευχαριστώ πολύ και γι’ αυτό όλους. Καλή αντάμωση!”, ήταν τα λόγια της Κατερίνας Διδασκάλου.

Δες την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official)

Read More

And More