Άγριες Μέλισσες: Η “Πηνελόπη” απόλαυσε στο θεάτρο τον τηλεοπτικό της πατέρα! Φωτογραφίες

Μια γλυκιά αγκαλιά έκανε τον τηλεοπτικό της πατέρα Δούκα Σεβαστό η Πηνελόπη! Η Μαρία Πετεβή που υποδύεται την Πηνελόπη Σεβαστού στις “Αγριες Μέλισσες” βρέθηκε χθες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης όπου “7 αναζητήσεις” στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά!

Στην παράσταση παίζει ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου και η Μαρία έσπευσε να τους απολαύσει επι σκηνής! Μετά το τέλος της παράστασης η Μαρία συνεχάρη τον τηλεοπτικό μπαμπά της και την ώρα της αγκαλιάς του απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Οι 7 αναζητήσεις εντάσσονται σε αυτή τη θεματική, εμπνέονται από τις ραδιοφωνικές αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού, ανασύρουν μνήμες, και αφηγούνται μέσα από προσωπικές ιστορίες ανθρώπων, στιγμές της ελληνικής πραγματικότητας από το 1920 έως σήμερα.

7 θεατρικοί συγγραφείς διαφορετικού ύφους: Άκης Δήμου, Ρούλα Γεωργακοπούλου, Στέφανος Δάνδολος, Μάκης Τσίτας, Γιάννης Τσίρος, Θανάσης Χειμωνάς

συναντούν

7 σκηνοθέτες: Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Θοδωρής Γκόνης, Ηλέκτρα Ελληνικιώτη, Νάνσυ Μπούκλη, Χάρης Πεχλιβανίδης, Μαρία Σάββα, Θανάσης Χαλκιάς

και 7 ηθοποιοί: Μάνος Βακούσης, Κατερίνα Διδασκάλου Λεωνίδας Κακούρης, Ρηνιώ Κυριαζή, Ηρώ Μπέζου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μαρία Παπαλάμπρου.

Η Ελλάδα της Μέσης Ανατολής, του εμφυλίου, της μετανάστευσης στη Γερμανία, των αγνοουμένων της Κύπρου, της ευμάρειας μετά τη δεκαετία του ’90, της σύγχρονης αστικής απομόνωσης , της μετανάστευσης

στη σκηνή του ΔΘΠ μέσα από 7 ξεχωριστά κείμενα .

Γιατί «Έκτοτε τα ίχνη του χάνονται. Όποιος γνωρίζει κάτι παρακαλείται να…».

Οι 7 αναζητήσεις είναι ένα πολύπτυχο, μια σπονδυλωτή παράσταση με κείμενα ποιητικά ή ρεαλιστικά, τα οποία αναζητούν ταυτότητες ανθρώπων, από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη.

7 συγκλονιστικές ιστορίες. 7 αναζητήσεις

Ο πόλεμος, η μετανάστευση, η εξαφάνιση, η αιχμαλωσία, η απομόνωση, η εγκατάσταση, η μοναξιά.

Κοινός τόπος της παράστασης οι άνθρωποι, η αναζήτηση

Αναμνήσεις, αναζητήσεις, ερωτήματα, μαρτυρίες.

Read More

And More