Άγριες Μέλισσες – Κόκκινο Ποτάμι: Ποιοι πρωταγωνιστές των δυο σήριαλ εποχής, υπήρξαν ζευγάρι;

Δυο αξιόλογοι ηθοποιοί με πολλές θεατρικές παραστάσεις που κάνουν φέτος επιτυχία και στην τηλεόραση με δυο σειρές εποχής που βρίσκονται στην κορυφή της τηλεθέασης,έτυχε πριν χρόνια να έρθουν κοντά στην προσωπική τους ζωή!

Ο λόγος για την εξαιρετική νεαρή ηθοποιό Έλλη Τρίγγου, που ενσαρκώνει την Ασημίνα στη σειρά του Ant1 Άγριες Μέλισσες και τον Αργύρη Πανταζάρα που ενσαρκώνει τον Θέμη στο Κόκκινο Ποτάμι του Open!

Οι δυο ηθοποιοί που φέτος παίζουν στα δυο πετυχημένα σήριαλ εποχής υπήρξαν ζευγάρι για 4 χρόνια και σύμφωνα με δημοσιεύματα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στις αρχές του 2019!

Η Έλλη Τρίγγου έχει παίξει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις που είχαν μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία ενώ συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο της  Βρεττανικής σειράς “The Durrells», ενώ στο μονόλογο “Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας της χάρισε υποψηφιότητα για το βραβείο Μελίνα Μερκούρη.

Ο Αργύρης Πανταζάρας εξαίρετος ηθοποιός και σκηνοθέτης με δεκάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του βραβεύτηκε στο 2016 με το βραβείο “Δημήτρης Χορν”

Read More

And More