Άγριες Μέλισσες – Κωνσταντίνος Δανίκας: To TLIFE αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση με τον Γιώργο Μαρίνο – Ο καθοριστικός ρόλος που έπαιξε στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν μέσα από τη συμμετοχή τους στις Άγριες Μέλισσες. Υποδυόμενος τον Φανούρη, τον πιο πιστό φίλο και συνεργάτη της Λενιώς έχει καταφέρει να κερδίσει και με το παραπάνω τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Το ταλέντο ωστόσο του ηθοποιού δεν είναι κάτι που προέκυψε τυχαία αφού προέρχεται από μια καλλιτεχνική οικογένεια αν αναλογιστεί κανείς τον πατέρα του. Ο λόγος φυσικά για τον σπουδαίο μουσικό, Νίκο Δανίκα. 

Με πολλές μεγάλες συνεργασίες στο βιογραφικό του, ο Νίκος Δανίκας υπήρξε για πολλά χρόνια μαέστρος του Γιώργου Μαρίνου με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στο Ciao ANT1 ενώ είχαν καταφέρει να αναπτύξουν και μια αδελφική φιλία. Μια φιλία που επισφράγισαν με μια κουμπαριά, αφού – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE- ο σπουδαίος Γιώργος Μαρίνος έγινε νονός του ηθοποιού.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαρίνος φαίνεται να έπαιξε και καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα απόφαση του Κωνσταντίνου να ασχοληθεί με το θέατρο, αφού χάρη σε εκείνον γνώρισε καλύτερα αυτόν τον χώρο, τον αγάπησε, και έγινε κομμάτι του.

 

Read More

And More