Άγριες Μέλισσες – Κωστής Σαββιδάκης: Ο «παπά-Γρηγόρης» αποκαλύπτει την απώλεια που τον συγκλόνισε

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα On time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου o ηθοποιός, Κωστής Σαββιδάκης.

Ο «παπά-Γρηγόρης» της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, μίλησε βουρκωμένος –όπως περιγράφει η δημοσιογράφος- για την απώλεια που τον συγκλόνισε.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

  • Ξέρω ότι είστε βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Είχατε κάποια μεγάλη απώλεια στη ζωή σας που σας λύγισε και σας έκανε να ζητήσετε τη βοήθεια του Θεού;

Ναι. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου όταν έχασα τη μητέρα μου-ήταν μόλις 40 ετών- κι εγώ τότε ήμουν 21 χρονών. Τη λάτρευα τη μητέρα μου. Όταν την έχασα, το θεώρησα άδικο και για ένα διάστημα τότε είπα ότι δεν υπάρχει Θεός. Γκρεμίστηκε για λίγο ο κόσμος μου, αλλά σύντομα επανήλθα. Θυμάμαι πως όταν νόσησε από καρκίνο του μαστού – δυστυχώς έκανε γρήγορες μεταστάσεις- οι γιατροί της είχαν δώσει 4 μήνες ζωής, αλλά η μητέρα μου έζησε 8 χρόνια. Το πάλεψε αλλά ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα. Έκλαψα πολύ για εκείνη, πριν να «φύγει». Και αυτό γιατί την έβλεπα πόσο πονούσε. Ο τελευταίος χρόνος ήταν μαρτύριο. Παρακαλούσα τον Θεό κλαίγοντας «να φύγει να ξεκουραστεί» (βουρκώνει). Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω να υποφέρει και εγώ να μην μπορώ να κάνω κάτι για να τη βοηθήσω.

Read More

And More