Άγριες Μέλισσες – Μαρκέλλα Γιαννάτου: Ποια είναι η μυστηριώδης «Ζωή Μεγαρίτη»; O Λευτέρης Χαρίτος και ο Λάνθιμος

Γοητευτική, σοβαρή, αυστηρή, μυστηριώδης. Αυτά είναι μόνο τέσσερα από τα πολλά επίθετα που μπορεί να προσδώσει κανείς στη Ζωή Μεγαρίτη από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 και κέντρισε τα βλέμματα με την αρχοντική ομορφιά της ως γυναίκα του Ακύλα (σ.σ. Αιμίλιος Χειλάκης) και παράνομος δεσμός του Κωνσταντή (σ.σ. Γιάννης Κουκουράκης).

Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

Η Ζωή Μεγαρίτη ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά, με αποτέλεσμα να βρει παρηγοριά στο πρόσωπο του Κωνσταντή. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του.

Ο επικείμενος γάμος της κόρης της, Κορίνας, με τον Μελέτη δεν τη βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς.

Ποια είναι η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Με καταγωγή από την Κέρκυρα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήξερε από μικρή ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Χρήστου Τσάγκα. «Όλοι στην Κέρκυρα έχουν κάτι το καλλιτεχνικό. Γενικά είναι πολύ πιο ωραίο να ακούς στον δρόμο μια φιλαρμονική από ότι τα κορναρίσματα των αυτοκινήτων. Έχει άλλη αισθητική. Αγαπάω, πάντως, την Αθήνα. Δεν είμαι από αυτούς που λένε άσχημα πράγματα για την πόλη. Της λείπει, βέβαια, η ευγένεια των ανθρώπων. Είναι το μόνο που μ’ ενοχλεί, αλλά αν κάποιος θέλει φτιάχνει. Επίσης εδώ είναι όλοι στην τσίτα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα all4fun.

Το 2005 τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας. «Εμείς οι ηθοποιοί υπολογίζουμε τρία πράγματα όταν επιλέγουμε μια δουλειά. Το σενάριο, με ποιους θα παίξεις και ποιος είναι ο σκηνοθέτης» είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου έχει διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής, με συμμετοχές σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Έχει δώσει μέχρι και τη φωνή της στη σατιρική σειρά animation του Λάκη Λαζόπουλου «Από άλλο ανέκδοτο».

«Γενικά στο κομμάτι σινεμά είμαι πιο ανοιχτή από την τηλεόραση ή το θέατρο γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σπουδαία υπόθεση ο κινηματογράφος. Ποιος δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Λάνθιμο; Έχουμε όμως πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες» είχε εξομολογηθεί στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στη Μαρκέλλα Γιαννάτου δεν αρέσει να βγαίνει σε μπαρ, αλλά να σπαταλάει τον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνοντας σινεμά. Αποφεύγει να πηγαίνει στο θέατρο για να δει παραστάσεις, αλλά το κάνει που και που λόγω δουλειάς. Το αγαπημένο της παιχνίδι είναι… τα Playmobile ενώ της είχε γίνει πρόταση για συμπαρουσίαση infotainment εκπομπής.

Στο διάστημα της καραντίνας, η Μαρκέλλα Γιαννάτου βίωσε όλα τα συναισθήματα.
«Πέρασα από όλα τα στάδια. Τρόμαξα, θορυβήθηκα, το αντιμετώπισα με μελαγχολία. όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι άνθρωποι. Αρχικώς το είδα ως μια ευκαιρία να ξεκουραστώ. Αυτό κράτησε λίγο. Φυσικά έκανα δημιουργικά πράγματα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήμουν στη φάση του «Τι ωραία». Ανησύχησα, αγχώθηκα. Βίωσα συναισθήματα που νομίζω πως περάσαμε σχεδόν όλοι» είχε εξομολογηθεί στο 7 Μέρες Tv.

Ωστόσο, κατέβηκε σε διαδηλώσεις, στο Σύνταγμα, με στόχο να λάβει η κυβέρνηση μέτρα για τον κλάδο της υποκριτικής.

Η προσωπική ζωή

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι για περισσότερα από 10 χρόνια ζευγάρι με τον σκηνοθέτη της σειράς, Άγριες Μέλισσες, Λευτέρη Χαρίτο. Οι δύο τους είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, όμως δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcella Afrodite Giannatou (@afromark)

«Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Ντρέπομαι λίγο να μιλάω για εμένα. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Το Instagram είναι μια περίεργη ιστορία γιατί δημοσιοποιείς, ας πούμε, πράγματα που θέλεις να μοιραστείς αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου» είχε δηλώσει ο Λευτέρης Χαρίτος για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου στο Πρωινό.

Το σίγουρο είναι πως η Μαρκέλλα Γιαννάτου ή «Ζωή Μεγαρίτη» θα συζητηθεί πολύ λόγω των Άγριων Μελισσών!

Read More

And More