Άγριες Μέλισσες: Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου μετά την πτώση από τον 3ο, γύρισε στα γυρίματα! [pic]

Μετά το απίστευτο ατύχημά του πριν από 3 εβδομάδες, ο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες Σωτήρης Ταχτσόγλου είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα χθες βρέθηκε στο Διαφάνι για να κάνει το πρώτο του γύρισμα μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως σου είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το TLIFE, ο ηθοποιός στις 12 Ιουνίου προσπαθώντας να μπει στο σπίτι του στο 2ο όροφο από το μπαλκόνι της γειτόνισσας στον 3ο όροφο, έχασε τις δυνάμεις του με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από τον 3ο όροφο πάνω σε ένα αυτοκίνητο! Ευτυχώς ο Σωτήρης που παίζει τον… κακό Σωτήρη και δεξί χέρι του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες είχε κυριολεκτικά άγιο εκείνη την ημέρα αφού πέφτοντας στο αμάξι, ράγισε μόνο τη μέση του και γλίτωσε μόνο με αυτό το κάταγμα και κάποιους μώλωπες.

Μετά την επέμβαση που έκανε ο Σωτήρης αναρρώνει σπίτι του φορώντας έναν κηδεμόνα και έχοντας ένα μπαστούνι για να τον βοηθάει  να περπατάει. Και μπορεί να θέλει ακόμα αρκετές μέρες για να γίνει εντελώς καλά αλλά είναι πολύ καλύτερα και μάλιστα πήγε για το πρώτο του γύρισμα στις Άγριες Μέλισσες μετά το απίστευτο πραγματικά ατύχημά του.

Φορώντας πάντα τον κηδεμόνα ο Σωτήρης έπαιξε τη σκηνή του καθιστός και όπως μαθαίνουμε, σε λίγες μέρες θα ξαναβρεθεί στο Διαφάνι αφού η πλοκή του σεναρίου απαιτεί τη παρουσία του. Πάντως όπως του είπαν οι γιατροί ο ηθοποιός σε λίγο καιρό θα είναι εντελώς καλά και μάχιμος για νέες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες!

Ο Σωτήρης στα πρώτα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες, φορώντας όπως μπορείς να δεις τον κηδεμόνα στη μέση του και κρατώντας μπαστούνι ποζάρει με τους ” Διαφανιώτες” Βαγγέλη Αλεξανδρή και Παύλο Ορκόπουλο!

Read More

And More