«Άγριες Μέλισσες»: Ο Τάσος Χαλκιάς «εισβάλλει» απόψε στη σειρά!

Το μυστικό του Μιλτιάδη αποκαλύπτεται και φως φαίνεται να πέφτει στην κόντρα του Δούκα Σεβαστού με τον αδελφό του. Οι αποψινές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» με τον Τάσο Χαλκιά να μπαίνει στη σειρά του Ant1 και να φέρνει τα πάνω κάτω.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι «Άγριες Μέλισσες» γυρίζουν στο 1940, ακόμη πιο πίσω στο παρελθόν και φωτίζουν μια ιστορία που εξηγεί την έχθρα ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Δούκα.

Από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η στάση του Μιλτιάδη Σεβαστού απέναντι στις αδερφές Σταμίρη ήταν ύποπτη. Οι φανατικοί της σειράς βεβαιώθηκαν πως κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό, όταν εκείνος απαγόρευσε στον Γιάννο, τον γιο του, να βλέπει τη Δρόσω, την μικρότερη από τις αδερφές. Ενώ, λίγα χρόνια νωρίτερα έχει απαγορεύσει στον μεγάλο γιο του, τον Λάμπρο να παντρευτεί την Λενιώ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης αποκαλύπτεται και ο λόγος που συνέβη αυτό. Ο Μιλτιάδης Σεβαστός υπήρξε εραστής της μητέρας των τριών αδερφών. Η σχέση τους προέκυψε φυσικά, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Σταμίρη και ο Μιλτιάδης είχε την δική του οικογένεια.

Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε και στο flashback πίσω στο 1940, ο Δούκας Σεβαστός πληροφορείται τη σχέση του αδερφού του με την γυναίκα του Γιώργη Σταμίρη και φροντίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την πληροφορία. Στα δευτερόλεπτα του τρέιλερ, βλέπουμε πως ο μεγαλοτσιφλικάς από τις «Άγριες Μέλισσες» προφταίνει τα μαντάτα στον σύζυγό της μητέρα των τριών αδερφών. Το μυστικό μαθαίνει όμως και ο πατέρας των Σεβαστών που αντιμετωπίζει τον γιο του Μιλτιάδη. Η συνέχεια στο αποψινό επεισόδιο.

Στο ρόλο του πατέρα Σεβαστού βλέπουμε για πρώτη φορά στη σειρά τον Τάσο Χαλκιά!

Read More