Άγριες Μέλισσες: Οι αποκαλύψεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για τη σκηνή του “εξευτελισμού”

Το βράδυ της Τετάρτης η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” και μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες”. Μεταξύ άλλων, η τηλεοπτική Βιολέτα αναφέρθηκε στην περιβόητη σκηνή του “εξευτελισμού”, αποκαλύπτοντας ότι ζήτησε από την σεναριογράφο να κάνει αλλάξει τη σκηνή, προκειμένου να γίνει πιο έντονη και πιο δραματική.

Παράλληλα, μίλησε για το πως της έγινε πρόταση τον περασμένο Μάιο να συμμετέχει στη σειρά, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι πριν συμβεί αυτό, την είχε καλέσει ο Μανούσος Μανουσάκης (σκηνοθέτης της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι), ώστε να της ζητήσει τηλέφωνο συναδέλφου για κάποια δουλειά και όχι για να προτείνει στην ίδια.

«Με πήραν τηλέφωνο το Μάιο, ήταν η Μιράντα, η casting director και μου είπε ότι θέλουν να με δουν για ένα ρόλο σε ένα σίριαλ. Με κάλεσαν για να μου πουν ότι έχουν αυτό το ρόλο και με θέλουν. Εγώ, βέβαια, δεν είμαι αντίθετη στο κάστινγκ. Στις Άγριες Μέλισσες δεν αισθάνθηκα ότι πέρασα από κάστινγκ, μου είπαν ότι έχουν αυτό το ρόλο και μετά συζήτησα για χρήματα κλπ… Άλλαξα μόνη μου τα μαλλιά μου για το ρόλο γιατί φαντάστηκα τη Βιολέτα με σκούρα μαλλιά.

Τον “εξευτελισμό” της Βιολέτας ο Κωνσταντής το βλέπει σαν παιχνίδι, δεν έχει τόσο πολύ μεγάλη κακία μέσα του, απλά θέλει να κάνει το κομμάτι του. Τον παρακαλάω να μου τα δώσει, αυτός φεύγει κι εγώ μένω εκεί μόνη, αβοήθητη, απελπισμένη και εξευτελισμένη. Είναι σοκαριστικό γιατί αυτή η γυναίκα είναι μια γυναίκα μόνη και απροστάτευτη. Είναι μόνη σε ένα ξένο χωριό, ο άντρας της την εγκατέλειψε για μία άλλη, την έχει ακυρώσει σαν γυναίκα.

Ο Γιάννης Κουκουράκης δεν ήθελε καθόλου να γυρίσει τη σκηνή και μου ζητούσε 100 φορές συγγνώμη γι’ αυτό που θα κάνει, είναι τόσο γλυκός και καλό παιδί. Πήρα τη Μελίνα, τη σεναριογράφο, και συζήτησα τη σκηνή και ζήτησα να γίνει ακόμα πιο δραματική. Την έκανε πιο δραματική, βάζοντας αυτή την πάλη ανάμεσα στη Βιολέτα και τον Κωνσταντή”, ανέφερε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Η Θεοφανία Παπαθωμά για ακόμα μία φορά ήταν κομψή και εντυπωσιακή!

Read More