Άγριες Μέλισσες: Οι Έλληνες celebrities που επισκέφθηκαν το Διαφάνι τα τελευταία τρία χρόνια

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν τίτλους τέλους μετά από τρεις συνεχόμενες σεζόν στον ANT1. Η επιτυχημένη δραματική σειρά που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο, στον τομέα της μυθοπλασίας, φέτος ολοκληρώνεται αφήνοντας χαραγμένες στην μνήμη μας τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς εποχής, ένας χώρος στα Σπάτα, δίπλα στα Kapa Studios, μεταμορφώθηκε στο αγαπημένο πλέον χωριό Διαφάνι. Προκειμένου η σειρά να μεταφέρει τους τηλεθεατές στη δεκαετία του 1950, την περίοδο δηλαδή που ξεκίνησαν να διαδραματίζονται οι εξελίξεις των Άγριων Μελισσών, κατασκευάστηκε μια νέα μικρή πόλη. Έτσι μέσα από τα ειδικά κατασκευασμένα σκηνικά στα Kapa Studios, η σειρά μας ταξίδεψε, μέσα από το σενάριο, στην περιοχή του θεσσαλικού κάμπου.

Το Διαφάνι αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα κάποιοι γνωστοί Έλληνες έσπευσαν να το επισκεφθούν για να δουν από κοντά το χώρο, να φωτογραφηθούν με τους πρωταγωνιστές δίνοντας τους παράλληλα και τα συγχαρητήριά τους για τις ερμηνείες τους στη σειρά.

Αποχαιρετώντας τις Άγριες Μέλισσες, ας θυμηθούμε τους Έλληνες celebrities που έχουν επισκεφθεί το Διαφάνι τα τελευταία τρία χρόνια.

Άντζελα Δημητρίου

Η «Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού» επισκέφθηκε το Διαφάνι τον Φεβρουάριο του 2020. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μπήκε στο γραφείο του Δούκα Σεβαστού, που υποδύθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης και φωτογραφήθηκε καθισμένη στην καρέκλα του. Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στα social media μέσα από το Διαφάνι, η Άντζελα Δημητρίου σχολίασε με χιούμορ: «ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μια «Άγρια Μέλισσα» μπήκε στο γραφείο του Δούκα».

Γιώργος Τσαλίκης – Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Ο Γιώργος Τσαλίκης, που τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε μαζί με την Εβελίνα Νικολίζα στο παιχνίδι του Alpha, «Τι φάση;», επισκέφθηκε το Διαφάνι τον Δεκέμβριο του 2020. Εκείνη την περίοδο, συμμετείχε στο μουσικό show J2US που παρουσιαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο αγαπημένος τραγουδιστής μαζί με την γνωστή fashion & style expert, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη βρέθηκαν στα Kapa Studios στα Σπάτα και απόλαυσαν τη βόλτα τους στο τηλεοπτικό χωριό, όπου έλαβαν χώρα οι εξελίξεις των Άγριων Μελισσών. Μαζί φωτογραφήθηκαν σε αγαπημένες γωνιές του χωριού χωρίς να κρύβουν τον ενθουσιασμό τους. Στην ανάρτησή του στα social media, o Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε: «Σωτήρης και Αλέκα στο Διαφάνι! @alexkatsaiti»

Κώστας Καραφώτης

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο τηλεοπτικό χωριό των Άγριων Μελισσών, τον Ιούνιο του 2020. Εκείνη την περίοδο συμμετείχε, ως coach της γνωστής παρουσιάστριας, Βίκυς Χατζηβασιλείου, στο μουσικό show J2US στο Open. Καθώς τα στούντιο που γυριζόταν το J2US ήταν κοντά στα Kapa Studios, o Κώστας Καραφώτης αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο Διάφανι.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του, έξω από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού και στην ανάρτησή του σημείωσε: «Once upon a time!! Δημοτικό σχολείο Διαφανίου! Άγγελε σ ευχαριστω για τις υπέροχες φωτογραφίες , Μανώλη αν δεν ήσουν εσυ δε θα χα ποτέ την ευκαιρία να δω το «χωριό» από κοντά! @manolisskopelitis @aggelos__kar #agriesmelisses #diafani #1958 #ant1 #ant1tv #kappastudios #tvseries #kostaskarafotis #photography».

Γρηγόρης Πετράκος

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε το Διαφάνι τον Νοέμβριο του 2019 για να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του σύντροφο Θεοφανία Παπαθωμά, την τηλεοπτική Βιολέττα των Άγριων Μελισσών. Ο Γρηγόρης Πετράκος μαζί με την κόρη του επισκέφθηκαν το Διαφάνι στα Σπάτα όπου απόλαυσαν τη βόλτα τους στις αγαπημένες γωνιές του χωριού. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη του έξω από το Κοινοτικό Γραφείο του Διαφανίου και σημείωσε στην ανάρτησή του: «Στην κοινότητα του ξακουστού χωριού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, ενώ η Θεοφανία Παπαθωμά έχει και ένα γιο από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Πασχάλη Τσαρούχα.

Κατερίνα Στανίση

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ηθοποιούς των Άγριων Μελισσών τον Δεκέμβριο του 2020, καθώς η Κατερίνα Στανίση έκανε την εμφάνισή της στο Διαφάνι. Εκείνη την περίοδο η αγαπημένη

τραγουδίστρια έλαβε μέρος στο εορταστικό πρόγραμμα της εκπομπής “Το Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά. Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί και το Διαφάνι όπου συναντήθηκε με αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς συγχαίροντας τους για τις ερμηνείες τους.

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών, η Κατερίνα Στανίση συνομίλησε με τους ηθοποιούς Βασίλη Μπισμπίκη, Γιώργο Σουξέ και Νίκο Λεγάκη και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, τον Ιανουάριο 2021, άφησε για λίγο το πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και «εισέβαλε» στο Διαφάνι. Εκεί βρισκόταν και ο Χρήστος Νέζος για να συναντήσει την ηθοποιό Αλίκη Αλεξανδράκη, η οποία υποδύθηκε την κυρά Δέσπω, την μητέρα του ενωμοτάρχη, Βασίλη Προύσαλη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κάθισε στο καφενείο του χωριού και συζήτησε με την γνωστή ηθοποιό, ενώ της προσέφερε και μια όμορφη ανθοδέσμη.

Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε το Διαφάνι στις αρχές Μαΐου 2022. Ο γνωστός Έλληνας πολιτικός βρέθηκε στο καφενείο του χωριού όπου συνάντησε κάποιους από τους πρωταγωνιστές της σειράς και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή του στο χωριό των Άγριων Μελισσών δημοσίευσε ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και στην ανάρτησή του σημείωσε: «Αναπάντεχη, ευχάριστη «συνάντηση» με τις … Άγριες Μέλισσες @psarras.nikos @giorgossouxes @nikoslekakis @savvidakis_kostis @alkalpakidis #agriesmelisses».

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, τον βλέπουμε στο καφενείο στο Διαφάνι μαζί με τους ηθοποιούς Γιώργο Σουξέ, Νίκο Λεκάκη, Αλέξανδρο Καλπακίδη, Κωστή Σαββιδάκη, Νίκο Ψαρρά, Βίκυ Διαμαντοπούλου και Γιάννη Βασιλώττο

Read More

And More