«Άγριες Μέλισσες»: Οι πρωταγωνιστές στήριξαν την Ελένη Καρακάση! [pics]

Μπορεί τα γυρίσματα να είναι καθημερινά και πολύωρα για τη νέα μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», οι πρωταγωνιστές της σειράς όμως παραμένουν ενωμένοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Έτσι, έγινε και το βράδυ της Παρασκευής, που όλοι οι ταλαντούχοι ηθοποιοί της σειράς βρέθηκαν στην Σφίγγα για να απολαύσουν την Ελένη Καρακάση.

Η γνωστή ηθοποιός που ενσαρκώνει την μαμή – προξενήτρα «Kυρά-Ρίζω» στις «Άγριες Μέλισσες», έκανε επίσημο κάλεσμα στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται με τις Δήμητρα Σταθοπούλου και Επιστήμη Καμπούρογλου και οι συνάδελφοί της την τίμησαν.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στη μουσική σκηνή Σφίγγα ήταν η τηλεοπτική «Λενιώ» Μαρία Κίτσου, ο «ταξίαρχος Νέστορας» Παύλος Ορκόπουλος, ο «Γιάννος» Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο «Δούκας Σεβαστός» Λεωνίδας Κακούρης, η «Θεοδοσία»  Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο «Κυριάκος» Βαγγέλης Αλεξανδρής με  την «Ουρανία»  Αμαλία Καβάλη, ο «παπάς» Κωστής Σαββιδάκης και πολλοί ακόμη!

Όλοι μαζί μάλιστα έκαναν ένα διάλειμμα και απόλαυσαν ένα πρόγραμμα με… άρωμα γυναίκας και διάθεση γλεντιού. Το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις εκφάνσεις. Από το ρεμπέτικο στα λαϊκά του ’60, του ’70 και του ’80, με ενδιάμεσες στάσεις στην παράδοση και τα αρχοντορεμπέτικα.

Τραγούδια που λατρέψαμε με την υπογραφή των Β. Τσιτσάνη, Μ. Χιώτη, Μ. Πλέσσα, Άκη Πάνου, Γ. Σπανού, Χρ. Νικολόπουλου, Θαν. Πολυκανδριώτη και άλλων κορυφαίων λαϊκών συνθετών, σε ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης λαϊκής διασκέδασης.

Δες φωτογραφίες:

Κώστας Σαββιδάκης, Μαρία Κίτσου, Παύλος Ορκόπουλος, Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ελένη Παπουτσάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος

Ελένη Παπουτσάκη με την κόρη της, Παύλος Ορκόπουλος

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Λεωνίδας Κακούρης

Κώστας Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Αμαλία Καβάλη

Δανάη Λουκάκη, Παύλος Ορκόπουλος, Λεωνίδας Κακούρης, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης

 

Το κέφι παρέμεινε αμείωτο ως τις πρώτες πρωινές ώρες και οι “Άγριες Μέλισσες” διασκέδασαν με την Ελένη Καρακάση και το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασε στην Σφίγγα!

Read More

And More