Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον τρίτο κύκλο

Η αντίστροφη μέτρηση για την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς “Άγριες Μέλισσες” έχει ξεκινήσει! Την Πέμπτη 3 Ιουνίου οι πιστοί και όχι μόνο τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς θα παρακολουθήσουν το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου, το οποίο αναμένεται να καθηλώσει.

Και ενώ το κοινό περιμένει αγωνιωδώς να μάθει τι πρόκειται να συμβεί στο Διαφάνι, οι συντελεστές έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου. Τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ημέρες και έτσι όλη η ομάδα άρχισε να προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Αιμιλίος Χειλάκης αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη σειρά και θα φέρουν τα πάνω-κάτω. Ο ταλαντούχος ηθοποιός συνάντησε σήμερα τους συνεργάτες του, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram. 

 

Διάβασε ακόμα: Αιμίλιος Χειλάκης: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το “ναι” στις Άγριες Μέλισσες

 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης φωτογραφήθηκε με την Κατερίνα Διδασκάλου, τον Γιώργο Γεροντιδάκη, αλλά και με τον σκηνοθέτη της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, Λευτέρη Χαρίτο.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More