Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το μικρό αγόρι που παίζει το γιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου και ενθουσίασε με την ερμηνεία του! (pics)

Διαφάνι 6 χρόνια μετά, ανάμεσα στους ήρωες της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς ”Άγριες Μέλισσες” ξεδιπλώνει το ταλέντο του και ένα 5χρονο αγόρι που υποδύεται με επιτυχία τον μικρό Σέργιο-Γιώργη.

Είναι ο τηλεοπτικός γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου ο οποίος, ως μικρός Σέργιος κερδίζει τις εντυπώσεις για την ερμηνεία του, τη φυσική του χάρη και την απλότητα του. Μάλιστα εκπληκτική είναι η ομοιότητα του μικρού ηθοποιού με τον τηλεοπτικό μπαμπά του Νικηφόρο, Αναστάση Ροϊλό!

Το μικρό αγόρι, το οποίο υποδύεται τον μικρότερο Σεβαστό, μεγάλωσε στην Αθήνα έχει μία μεγαλύτερη αδελφή η οποία είναι 8 χρονών. Το όνομα του είναι Σπύρος Ντούγιας και από νωρίς άρχισε να αποκαλύπτει το επικοινωνιακό του χάρισμα και το ταλέντο του.

Η συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές και σε διαφημιστικό σποτ ήταν επιτυχής και σύντομα άρχισαν να μιλούν για ένα νέο παιδί- θαύμα που εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του.
Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχε πάρει μέρος στη σειρά “Άν ήμουν πλούσιος” όπου υποδυόταν το γιο της Κατερίνας Γερονικολού.

Φέτος ο μικρός Σπύρος Ντούγιας μας συστήνεται ως Σέργιος- Γιώργης Σεβαστός. Ήδη από το χθεσινό επεισόδιο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και το αστέρι του, ήδη, έχει αρχίσει να λάμπει. 

Read More

And More