Άγριες Μέλισσες: Ποιός είναι ο Παντελής Βασιλόπουλος που ενσαρκώνει το ρόλο του Σπύρου Φαναριώτη; [pics]

Οι “Άγριες Μέλισσες” μπήκαν στη ζωή μας τον περασμένο Σεπτέμβρη και άλλαξαν τα βράδια μας! Η ζωή στο Διαφάνι απασχολεί καθημερινά όλο και περισσότερους τηλεθεατές, με τις εξελίξεις να είναι καθηλωτικές. Η γνωστή σειρά του ANT1 απαρτίζεται από σπουδαίους ηθοποιούς, οι οποίοι δουλεύουν σκληρά για πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μεταξύ αυτών και ο Παντελής Βασιλόπουλος.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στην τηλεόραση με τον καλύτερο τρόπο! Ο ίδιος συμμετέχει στις “Άγριες Μέλισσες” υποδυόμενος τον Σπύρο Φαναριώτη, γιο του Νέστορα Φαναριώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στον πόλεμο του 1940. Ο Παντελής Βασιλόπουλος μιλά στο TLIFE για το ρόλο του και την εμπειρία του στην επιτυχημένη σειρά, αποκαλύπτει πως μπήκε στο cast, ενώ αναφέρεται και σε άγνωστες πτυχές του.

-Έκανες το τηλεοπτικό ντεμπούτο σου στις “Άγριες Μέλισσες”, μια σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, ενσαρκώνοντας το ρόλο του Σπύρου, τον γιο του Νέστορα που πέθανε στον πόλεμο του ’40. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία και η συνεργασία σου με το υπόλοιπο cast;

Η εμπειρία ήταν εξαιρετική. Όλη η παραγωγή, η ομάδα που δουλεύει πίσω και μπροστά από τις κάμερες, κάνει τα πάντα για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εγώ είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με τον κύριο Ορκόπουλο, την κυρία Λάμπρη και τον κύριο Στάνκογλου. Απόλυτοι επαγγελματίες, με γνώση, εμπειρία, χαρά και μεγάλο ζήλο σε αυτό που κάνουν. Τους ευχαριστώ προσωπικά γιατί με βοήθησαν στις σκηνές, έτσι ώστε να βγει πραγματικά το καλύτερο αποτέλεσμα. Έκαναν τα πάντα για να καταφέρω να μπω και εγώ σε αυτόν τον (καινούργιο για μένα) μαγικό κόσμο.

-Πολλοί συνάδελφοί σου έχουν μιλήσει δημόσια για τον τρόπο που κατάφεραν να πάρουν τον ρόλο τους στην επιτυχημένη σειρά του Ant1. Η δική σου συμμετοχή πως προέκυψε;

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύω ως ηθοποιός στο θέατρο. Η μοναδική μου εμπειρία με τον φακό, είναι κάποιες ταινίες μικρού μήκους που έχω κάνει. Όταν έμαθα πως η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής ψάχνει ηθοποιούς για τη σειρά, έστειλα το βιογραφικό μου και φωτογραφίες. Έτσι λοιπόν, καθώς η σειρά είχε ξεκινήσει και την παρακολουθούσα, η θέληση μου γινόταν ακόμα μεγαλύτερη να βρεθώ εκεί. Μου άρεσε η αισθητική της σειράς, τα πλάνα, το υπέροχο cast ηθοποιών, όλα. Μία μέρα χτύπησε το τηλέφωνό και με ενημέρωσαν πως ο σκηνοθέτης της σειράς, ο κύριος Λευτέρης Χαρίτος, θέλει να βρεθούμε από κοντά. Συναντηθήκαμε, κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση και μου πρότεινε τον συγκεκριμένο ρόλο.

-Ο Σπύρος θα εμφανιστεί πάλι στη συνέχεια της ιστορίας; Μπορείς να μας προδώσεις κάποιο μυστικό;

Ο Σπύρος εμφανίστηκε σε flashback στα τελευταία επεισόδια και θα ξαναεμφανιστεί σύντομα. Δεν μπορώ να προδώσω κάποιο μυστικό, αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι τα επόμενα επεισόδια θα έχουν πολύ πολύ ενδιαφέρον.

 -Βλέποντας το βιογραφικό σου παρατηρεί κανείς τη μεγάλη αγάπη που έχεις για το θέατρο; Αυτή η αγάπη αποτέλεσε την κινητήριος δύναμη προκειμένου να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Δεν θα έλεγα ότι η αγάπη μου για το θέατρο και την υποκριτική ξεκίνησε από πολύ νωρίς, ούτε είμαι από αυτούς που είχαν πάντα όνειρο να γίνουν ηθοποιοί. Ήρθε πολύ αργότερα. Στην πορεία όμως εξελίχθηκε ως ανάγκη να αφηγηθώ ιστορίες, να μοιραστώ πράγματα, να τα επικοινωνήσω και να κάνω μια κατακόρυφη και σε βάθος βουτιά σε μένα. Πάντα βέβαια με συνοδοιπόρους τους συναδέλφους μου, το κοινό και τα κείμενα που καταπιάνομαι κάθε φορά.

 -Υπάρχει κάποιος ηθοποιός που θαυμάζεις και θα ήθελες πολύ να συνεργαστείς μαζί του είτε θεατρικά είτε τηλεοπτικά;

Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί και σκηνοθέτες που θαυμάζω και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί τους. Επειδή μου αρέσει το στοιχείο της έκπληξης, θα προτιμούσα να μην αποκαλύψω ονόματα, έτσι ώστε αν προκύψει κάποια ενδεχόμενη συνεργασία, να την χαρώ διπλά.

 -Αυτή την περίοδο με τι καταπιάνεσαι;

Αυτή τη περίοδο βρίσκομαι σε δύο υπέροχες δουλειές. Στο ”ΣΚΛΑΒΙ” (της Ξένιας Καλογεροπούλου) σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου και Σοφίας Πάσχου στο θέατρο ΠΟΡΤΑ. Και από 3 Φεβρουαρίου ξεκινάμε με την ομάδα μου, τους ΠΑΠΑΛΑΝΓΚΙ, το ”SEX” της Justine Del Corte (που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα) στο θέατρο 104, όπου έχω την χαρά να είμαι στο κομμάτι της σκηνοθεσίας.

Read More

And More