Άγριες Μέλισσες spoiler – Χάρης Σώζος: Τι αποκαλύπτει ο «μεγαλοτραπεζίτης» για τον βιασμό της Ανέτ; Είναι ο πατέρας του Μελέτη; (video)

Ο Χάρης Σώζος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη, με αφορμή την «εισβολή» του στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

«Ο ρόλος μου είναι ενός τραπεζίτη, ο οποίος έχει ένα “σκοτεινό παρελθόν”. Είναι ένας καλός πατέρας. Μεγάλωσε μόνος του την κόρη του και παράλληλα σαν τραπεζίτης, που διαχειρίζεται χρήματα και χρήματα ξένων, ξέρει να μανουβράρει πράγματα και να κατευθύνει προς όφελος δικό του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τα μυστικά που κρύβει ο ρόλος του, απάντησε: «Τι μυστικά κρύβει; Δεν ξέρω! Φαντάζομαι, όπως κάθε άνθρωπος θα κρύβει και τα οποία θα φανούν στη συνέχεια των επεισοδίων» και αποκάλυψε: «Δεν ξέρω αν θα είμαι ο βιαστής της Ανέτ. Μάλιστα πιστεύω ότι υπάρχουν δύο εκδοχές. Η Ανέτ λέει ότι είμαι ο βιαστής και ο ήρωας που υποδύομαι εγώ, λέει ότι ήταν κοινή συνεναίσει. Δεν ξέρω πώς θα το οδηγήσουν, εγώ πάντως υπερασπίζομαι τη θέση ότι δεν έγινε βιασμός. Ότι βγήκαμε, διασκεδάσαμε, τη συνόδευσα στο σπίτι και έγινε ό,τι έγινε. Αν συμβεί αυτό, πιθανότατα να είναι ο Μελέτης γιος μου. Δεν ξέρω πώς πήγε. Έχουμε κάνει αρκετά γυρίσματα με τον Μελέτη και προσπαθώ να τον συνηθίσω σαν γιο γιατί είναι και μπαϊλής αυτός».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

 

Read More

And More