Άγριες Μέλισσες: “Στην πρώτη μας ερωτική σκηνή έκανε πάρα πολύ κρύο και…”

Ο “εισαγγελέας” των Άγριων Μελισσών, Σπύρος Σταμούλης λίγες ημέρες μετά τον τηλεοπτικό του θάνατο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου-Κου” και τον Ισίδωρο Φίκαρη για τη συμμετοχή του στη σειρά ενώ αποκάλυψε και πως κατάφερε να γλιτώσει το χαρακτηριστικό μουστάκι των περισσότερων ηθοποιών της σειράς.

“Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Ήταν ένας αγαπητός ρόλος, ένας ευχάριστος χαρακτήρας, παρόλο που έφυγε από τη σειρά με τέτοιο τρόπο συγκινήθηκε πολύ ο κόσμος. Κάτι δε θα είχαμε κάνει καλά αν ο κόσμος ήταν χαρούμενος με τον θάνατο του Αλέξη.

Το μουστάκι το γλίτωσα. Η υπεύθυνη ενδυματολόγος της σειράς μου είπε μήπως το δοκιμάζαμε και της είπα μήπως είναι καλύτερα, ενώ όλοι έχουν μουστάκι, να υπάρχει και ένας που να μην έχει και ευτυχώς το γλίτωσα. Με την Πηνελόπη είχαμε ερωτικές σκηνές. Δε δυσκολευτήκαμε γενικά, μόνο σε μια σκηνή. Στην πρώτη μας ερωτική σκηνή, έκανε πάρα πολύ κρύο και ήταν λίγο αστείο. Τα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικά και θα αρέσουν πολύ στον κόσμο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Σταμούλης.

Read More

And More