Άγριες Μέλισσες – Τάσος Σωτηράκης: Ο δεσμοφύλακας δίνει spoiler και μιλά για τη φιλία του με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Τάσος Σωτηράκης υποδύεται τον τηλεοπτικό Γκούμα στις Άγριες Μέλισσες, τον δεσμοφύλακα, ο οποίος γνωρίζει, καλύτερα από τον καθένα, τα πάθη και τις εγκληματικές πράξεις του διευθυντή του. Ωστόσο, τελευταία, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης σε συνέντευξη στο περιοδικό MyTV δείχνει μια διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα του, ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο απέναντι στην Ελένη και στις συγκρατούμενες φίλες της. “Ο Λάζαρος έχει ψυχολογικές μεταπτώσεις, αντιλαμβάνεται όμως ότι η Λενιώ έχει βασανιστεί άδικα, όταν βλέπει το άδικο κάτι γίνεται μέσα του” λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.  

Μιλώντας για την πλοκή της αγαπημένης, τηλεοπτικής, σειράς δηλώνει στο περιοδικό MyTV πως τα επόμενα επεισόδια θα είναι ανατρεπτικά και θα λύσουν πολλές απορίες των τηλεθεατών. Αναφορικά με το ρόλο του, ο Τάσος Σωτηράκης λέει: “Ο Λάζαρος έδειξε ποιος πραγματικά είναι, όταν προσπάθησε να βοηθήσει την Ελένη με το θέμα του παιδιού, άσχετα αν πήρε κακή τροπή η κατάσταση. Από εκεί και πέρα είναι πιο μαλακός απέναντί της, χωρίς όμως να ξέρουμε αν η βοήθειά του θα είναι καταλυτική στην απόδραση. Ο Λάζαρος θα στεναχωρηθεί και θα τον λυπήσει ο θάνατος της Φωτεινής και ο τρόπος με τον οποίο θα φύγει”

“Ο Λάζαρος φοβάται μη μάθει ο Βόσκαρης πως βοήθησε τη Λενιώ στο θέμα της εγκυμοσύνης. Φοβάται για τη ζωή του και την εξέλιξή του στη φυλακή” δηλώνει ο Τάσος Σωτηράκης. Και μπορεί τηλεοπτικά να τρέμει τον Μάνο Βόσκαρη, ωστόσο στη ζωή εκείνος με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι φίλοι και συνεργάτες. “Ήξερα πως θα είναι ο Βασίλης στη σειρά και έπειτα από λίγο καιρό κάλεσαν σε ακρόαση και μένα και έτσι είμαστε μαζί και στα τηλεοπτικά πλατό. Έχουμε μία σχέση χρόνων και πέρα από συνεργάτες είμαστε φίλοι. Είναι όμορφο να συνεργάζεσαι με τέτοιους ανθρώπους.”

“Με τον Βασίλη Μπισμπίκη γνωριζόμαστε από το 2004 και στη συνέχεια σκηνοθέτησε την παράσταση Άρης όπου πρωταγωνιστούσα και έπειτα κάναμε και άλλα πράγματα μαζί. Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι όταν δένει μια συνεργασία καλά, είναι εύκολο να δημιουργηθεί μία ισχυρή φιλία” συμπλήρωσε για τη σχέση ζωής που έχει αναπτύξει με τον Βασίλη Μπισμπίκη. 

 Ο Τάσος Σωτηράκης εκτός από ηθοποιός είναι ένας ταλαντούχος μουσικός. Όπως δηλώνει στη συνέντευξή του στο περιοδικό “Το ιδανικό για μένα είναι να παίζω και να ασχολούμαι με τη μουσική” Για τις ανάγκες του ρόλου του δεσμοφύλακα, απαρνήθηκε τη μακριά γενειάδα που είχε καθώς υποδυόταν τον Άρη Βελουχιώτη. Όταν με το καλό ανοίξουν τα θέατρα ο Τάσος Σωτηράκης θα εμφανίζεται στην παράσταση “Κόκκινα Φανάρια” σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μπισμπίκη.

Read More

And More