Άγριες Μέλισσες: Τι αποκαλύπτει η Μαρία Κίτσου για τη συγκλονιστική στιγμή που πέφτει από το γκρεμό! ΒΙΝΤΕΟ

Η στιγμή που η Ελένη Σταμίρη μετά από έντονο καυγά με τη Θεοδοσία για  τα μάτια του Λάμπρου, πέφτει από το γκρεμό, συγκλόνισε όλους τους θεατές της δημοφιλούς σειράς ‘Αγριες Μέλισσες. Και πραγματικά η σκηνή της πτώσης ήταν εντυπωσιακή και πολύ αληθινή! Οι συντελεστές της σειράς έκαναν για ακόμη μια φορά μια υπέροχη δουλειά και σήμερα η Μαρία Κίτσου έκανε αποκαλύψεις!

Συγκεκριμένα η Μαρία αποκάλυψε με το γνωστό πάντα χιούμορ της ότι το πέσιμο το έκανε εκείνη και δεν υπήρχε κάποιος να την ντουμπλάρει! Υπήρξε μάλιστα και η… ανταπόκριση! Η “Λενιώ” και η “Θεοδοσία” βάφονται στο καμαρίνι έξω από το γκρεμό και η Μαρία κάνει αποκαλύψεις πάντα με το δικό της γνωστό ύφος!

Δες το βίντεο

Δες εδώ το βίντεο με το πέσιμο της Λενιώς από το γκρεμό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

❥︎ Επεισόδιο 105 Η μοιραία συνάντηση που βάφτηκε με αίμα! Συγκλονιστική σκηνή! Συγχαρητήρια σε όλη την παραγωγή για αυτό το αποτέλεσμα! . Περίμενα να δω αυτή την σκηνή εδώ και 10-15 μέρες περίπου… Προσπαθούσα να φανταστώ τον διάλογο και τον τρόπο που θα γυριζόταν αυτή η σκηνή και ένα πράγμα έχω να πω…. Είναι πολύ καλύτερη από ότι την φανταζόμουν!!! . @marika.kitsou.official @hillafameli @dimitris.gkotsopoulos.official #agriesmelisses #agriesmelissesant1 #agriesmelisses #ant1tv #saveπρωταγωνιστοζευγαρο #elenilampros #teamlamprosleniw #teamlabrosleniw #mariakitsou #mariakitsoufans #dimitrisgkotsopoulos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ~ (@eleni.lampros.lovers) στις

Read More

And More