Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε αύριο – Η απρόσμενη επίσκεψη της Δρόσως και η αντίστροφη μέτρηση

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας, η δημοφιλής σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες” με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο. Το Διαφάνι ζωντάνεψε ξανά με νέες περιπέτειες και ίντριγκες και το σίγουρο είναι ότι η παραγωγή θα μας χαρίσει μια καθηλωτική σεζόν. 

Διάβασε τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο:

Το μωρό της Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει χαρά στο σπίτι των Σεβαστών και στον Δούκα που αποκτά το πρώτο του εγγόνι. Με αισιοδοξία, δείχνει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα. Η απρόσμενη επίσκεψη της Δρόσως, όμως, θα φέρει ανησυχία στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Τι θα συμβεί όταν η Ρίζω καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού; Η μητέρα της Θεοδοσίας δείχνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει το διαζύγιο με τον Λάμπρο και οι συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια κορυφώνονται.

Ο Προύσαλης παρουσιάζει νέα στοιχεία στον Νέστορα για τον Κυπραίο. Θα καταφέρει να τον πείσει να αφήσει τον νόμο να κάνει τη δουλειά του χωρίς να ανακατευτεί; Πώς θ’ αντιδράσει ο Νέστορας όταν μάθει πως ο Κυπραίος σκέφτεται να φύγει από το Διαφάνι; Ο Τόλλιας δέχεται κλήτευση από τον Εισαγγελέα και ζητάει βοήθεια από τον Δούκα. Θα τον στηρίξει ή θα τον τιμωρήσει για την αποστασία του; Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος φοβάται πως ο Γιάννος έχει αφήσει στοιχεία για τον θάνατο του Σέργιου και προειδοποιεί την Ελένη. Μόνο που κανείς τους δεν ξέρει πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει…

Read More

And More