Άγριες Μέλισσες: Το twitter «υποκλίνεται» στον Νικηφόρο και τον έρωτά του για την Ασημίνα!

Λόγια αγάπης, ρομαντισμός και διάλογοι που παραπέμπουν σε σαιξπηρικό απαγορευμένο έρωτα βιώνουν ο Νικηφόρος Σεβαστός (Αναστάσης Ροϊλός) και η Ασημίνα Σταμίρη (Έλλη Τρίγγου) στις «Άγριες Μέλισσες». Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι καθήλωσε το κοινό της επιτυχημένης σειράς του Ant1 που «έλιωσε» στα τρυφερά λόγια του ερωτευμένου Νικηφόρου στην Ασημίνα του.

Ο Νικηφόρος είναι ρομαντικός, επαναστάτης και ο βενιαμίν της οικογένειας των Σεβαστών. Διαφέρει από όλους, αφού επιλέγει να λύνει τις διαφορές του με λογική και διάλογο. Έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει μοντέρνες ιδέες. Του αρέσει η κοσμική ζωή, έχει εκλεπτυσμένα γούστα ενώ, ταυτόχρονα, είναι μορφωμένος. Επιστρέφει στο χωριό με αφορμή τον γάμο του αδελφού του Σέργιου με την Ελένη και τελικά βρίσκεται στην κηδεία του. Αυτό θα ανατρέψει μια για πάντα τα σχέδιά του να γυρίσει στο Παρίσι και να κυνηγήσει μία καριέρα ως συγγραφέας.

Αναγκάζεται να υποταχθεί στο θέλημα του πατέρα του και να μείνει κοντά του. Καταφέρνει όμως να του θέσει αυστηρούς όρους. Ο Νικηφόρος ζητά να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις με τον τρόπο που θεωρεί ο ίδιος σωστό και κυρίως να δεχτούν ως γυναίκα του, την  Ασημίνα, την κοπέλα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η οργή και η άρνηση των γονιών του μοιάζουν απροσπέλαστα εμπόδια, αλλά η θέληση και το πείσμα του θα αποδειχθούν πανίσχυρα όπλα.

Η Ασημίνα, η μεσαία αδελφή της οικογένειας Σταμίρη είναι η μεγάλη καρδιά της οικογένειας. Ένα γλυκό, θετικό και φωτεινό πλάσμα. Πάντα δοτική, αιώνια ρομαντική και πολύ ευαίσθητη εμπιστεύεται τους ανθρώπους και το καλό που υπάρχει μέσα τους. Σε αντίθεση  με τη μεγάλη της αδελφή, είναι αρκετά συντηρητική και φοβάται να υπερβεί τα όρια που το χωριό έχει θέσει στις γυναίκες. Η ζωή όμως θα τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις.

Ερωτεύεται τον Νικηφόρο, τον μικρό αδερφό του Σέργιου Σεβαστού. Για τον έρωτα αυτό θα πρέπει να παλέψει και με την αδερφή της, Ελένη αλλά και με την οικογένειά του. Για την Ασημίνα, όμως, ο κακός δράκος στο δικό της παραμύθι δεν θα είναι άλλος από τη μικρή της αδελφή, Δρόσω.

Και όπως καταλαβαίνεις ο έρωτας του ζευγαριού που άνθισε τόσο γρήγορα και ξαφνικά με ένα βλέμμα και μια τρυφερή ματιά θα γίνει και πάλι το μήλον της έριδος ανάμεσα στις δυο οικογένειες. Φυσικά όλο το twitter είναι στο πλευρό του Νικηφόρου, στη διεκδίκηση της αγάπης του και τα μηνύματα δεν έχουν τέλος.

https://twitter.com/enoouenai/status/1184207655885266944

https://twitter.com/Jompliax/status/1184209157207085058

https://twitter.com/j_7even/status/1183838770568876033

https://twitter.com/EvaParadise1/status/1182398964756353040

Read More

And More