Άγριες Μέλισσες: Τραγικές αποκαλύψεις για Ανέτ και Νέστορα

Τόσο  η αδελφή του Δούκα Σεβαστού, όσο και ο Νέστορας Φαναριώτης έχουν δυο πληγές από το παρελθόν που τους καίνε και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν την αλήθεια. Και μπορεί να έχουν αποκαλυφθεί κάποια πράγματα, από τις  Άγριες Μέλισσες ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό My tv, στα επόμενα επεισόδια, ο Νέστορας θα λάβει ένα φάκελο με ένα σκίτσο, το οποίο θα αποκαλύψει την τραγική αλήθεια. Ότι τόσο καιρό ο Νέστορας ζούσε στο ίδιο σπίτι και είχε αναπτύξει μια σχέση αγάπης και εκτίμησης, με τον προδότη αλλά και τον δολοφόνο του γιου του που δεν είναι άλλος από τον Θωμά Κυπραίο!

Την ίδια ώρα η Ανέτ μαθαίνει ότι τελικά ο γιος της ζει! Μαθαίνει όμως και τα χειρότερα… Ποια οικογένεια υιοθέτησε το γιο της! Και θα είναι δύσκολο να αντέξει ότι ο Μελέτης που αποκαλύπτεται ότι είναι ο γιος της, τον μεγάλωσε με σκληρότητα ο Δούκας αλλά και ότι η Πηνελόπη είναι ερωτευμένη με τον ίδιο της τον αδελφό.

Να σημειώσουμε εδώ όσα είχε πει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Μελέτης στο ΤLIFE, για αυτή την αποκάλυψη.

Πιστεύεις ότι θα μαλακώσει τον Μελέτη όταν μάθει ότι είναι ένας Σεβαστός;
Είναι πολύ υποθετικό γιατί δεν έχει γραφτεί κάτι τέτοιο ακόμα… Αν του αποκαλύψουν ότι έχει κάνει σεξ με την ξαδέρφη του, έχει σκοτώσει τον ξάδερφο του, έχει αποπειραθεί να σκοτώσει τον θείο του και ο ίδιος ο Δούκας τον έχει κάνει έτσι πραγματικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε που μπορεί να φτασει ο Μελέτης… Μπορεί και να μην κάνει τίποτα….

Δες εδώ το βίντεο

Read More

And More