Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο | tlife.gr

Άγριο φονικό που σοκάρει,! Αδερφός πυροβόλησε την αδερφή του και τον σύζυγο της τον οποίο σκότωσε ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι το οποίο είναι ηλικιωμένο στην κυριολεξία «γαζώθηκε» από σφαίρες λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στο Ν. Ηράκλειο Αττικής.

Δράστης ο αδελφός της τραυματισμένης γυναίκας και κουνιάδος του νεκρού, με τον οποίο το ζευγάρι μάλλον είχε οικονομικές διαφορές.

Το ζευγάρι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και πριν προλάβουν να κάνουν το οτιδήποτε, ο δράστης με αυτοκίνητο διπλοπαρκάρησε και άρχισε να τους πυροβολεί στο «ψαχνό». Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έπεσε νεκρός από τις σφαίρες, ενώ η γυναίκα μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο αλλά χτυπήθηκε από τις σφαίρες και μεταφέρθηκε τραυματισμένη τον Ευαγγελισμό.

Το σκηνικό αυτό δείχνει ότι ο δράστης, ο οποίος αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία είχε στήσει καρτέρι θανάτου στο ηλικιωμένο ζευγάρι. Μετά τους πυροβολισμούς ο δράστης διέφυγε με αυτοκίνητο, μάρκας Opel Corsa, χρώματος λευκού.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, έκανε όπισθεν και χτύπησε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αφήνοντας πίσω χρώμα. Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα τόνισαν ότι ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγε ο δράστης είχε σπασμένο προφυλακτήρα.

Τραγική φιγούρα ο γιος του ζευγαριού ο οποίος έσπευσε αμέσως στο σημείο οπού πυροβόλησαν τους γονείς του.

READ more