Αγριο ξέσπασμα της Ε. Ακρίτα κατά Γ. Μπέζου: “Κοιμήσου ήσυχα,εσύ έχεις δουλειά…”

Μέτα από τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου στο περιοδικό GLAM ξέσπασαν αντιδράσεις. Ο ηθοποιός μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο και τόνισε: “Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα”. Η πρώτη που αντέδρασε ήταν η Άννα Χατζησοφιά, ενώ λίγο αργότερα η Έλενα Ακρίτα έδωσε την δική της απάντησε στον ηθοποιό!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ: “Η κατάσταση στο τηλεοπτικό πεδίο είναι πάρα πολύ καλή. Σας φαίνεται περίεργο, αλλά όντως έτσι είναι. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε… Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα…”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τι λες, ρε Γιάννη; Παμε καλά; Και πρώτα απ’ όλα, να τοποθετηθώ επί προσωπικού για να μην βρεθεί κανένας πως έχει και “ίδιον όφελος”. Έχω δήλωσει 2 χρόνια πριν ότι, όσον αφορά τα σενάρια, κρέμασα τα παπούτσια στα αποδυτήρια και τέλειωσα μ’ αυτή την ιστορία. (Αν μας πληρώνανε κιόλας, όλους εμάς από Μυστικά της Εδέμ που κοντεύουμε 2 χρόνια απλήρωτοι και μας πάνε από σήμερα αύριο, καλά θα ήταν. Καλά θα ήταν γιατί τώρα θα μας τα φάνε οι δικηγόροι.) Άρα δεν έχω προσωπικό συμφέρον αλλά κανένα όμως, αν θα γίνουν ή δεν θα γίνουν τηλεοπτικές σειρές.

Από κει και πέρα, προσπαθώ να καταλάβω τι εννοείς. Θα φύγει η σαβούρα; Ποια ήταν η σαβούρα, Γιάννη; Οι συνάδελφοι σου; Οι συνάδελφοί μου; Οι συνάδελφοί μας, δλδ οι τεχνικοί και οι συντελεστές μιας δουλειάς (εκτός αν εσύ όλους αυτούς δεν τους θεωρείς συναδέλφους σου, τότε πάω πάσο). Θα φύγει η σαβούρα; Ποια σαβούρα, γιατί θα τρελαθώ απόψε, Παναγία μου; Ποια σαβούρα; Όλοι αυτοί που ψάχνουν δουλειά; Όλοι αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι;

Read More

And More