Άγριος καβγάς σε εστιατόριο για πασίγνωστο ηθοποιό! [vid]

Για μια χαλαρή βόλτα ξεκίνησε και κατέληξε πρωταγωνιστής σε χολιγουντιανό καβγά. Ο διάσημος ηθοποιός βρισκόταν με την παρέα του σε ένα εστιατόριο και όπως φαίνεται έκανε λίγη παραπάνω φασαρία με αποτέλεσμα να εξοργίσει έναν από τους θαμώνες του μαγαζιού. Και ο καβγάς δεν άργησε να ξεκινήσει.

Σύμφωνα με το TMZ που δημοσίευσε και video ντοκουμέντο του θερμού επεισοδίου, η ήρεμη βραδιά μετατράπηκε σε σκηνή από ταινία βίας για τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Jamie Foxx.



Το περιστατικό έγινε το Σάββατο το βράδυ, όταν ένας πελάτης του εστιατορίου πλησίασε την παρέα του Foxx και παραπονέθηκε ότι κάνουν φασαρία, όπως αναφέρει το ΤΜΖ. Όταν τον αγνόησαν, ο άντρας τους απείλησε, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, λέγοντας: «Δεν θέλετε να μπλέξετε μαζί μου. Είμαι από τη Νέα Υόρκη».

Κάποιος τότε από τους φίλους του Foxx απάντησε: «Fuck you. Εγώ είμαι από το Όκλαντ» και τότε εκείνος επιτέθηκε. Στο Video μάλιστα που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο άγνωστός που επιτίθεται στον ηθοποιό και εκείνος με τη σειρά του, του απαντά… κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα.

Αμέσως, όμως, η ασφάλεια έλαβε δράση και το επεισόδιο έληξε με την απομάκρυνση όλων όσων έμπλεξαν στον καβγά, από το εστιατόριο.

Read More

And More