Αι-Βασίλης : Αν τον δεις υπάρχει και… κάτι ξέρει ο Alpha γι ΄αυτό!

Τα ‘μαθες; Ευχάριστα είναι τα νέα από τον… Βόρειο Πόλο! Ο Αι-Βασίλης δεν υπάρχει απλά, αλλά αυτές τις γιορτές έρχεται και μας κλείνει πονηρά το μάτι μέσα από τον Alpha.

Ο πιο λατρεμένος Άγιος του πλανήτη – αναμφισβήτητα… -, είναι εδώ και μάλιστα ο Alpha του έχει ανοίξει την πόρτα και του υποσχέθηκε ότι θα τον φιλοξενήσει για όοοολες τις γιορτές!

Τι; Δεν με καταλαβαίνεις λατρεμένη; Κάτσε και θα τα καταλάβεις όλα!

Σου ξανά λέω… Αν τον δεις, τότε υπάρχει! Ο Άι Βασίλης είναι στον Alpha.Φέτος, μόνο οι τηλεθεατές του Alpha μπορούν να τον δουν. Από τις 18 ως τις 24 Δεκεμβρίου, ο αγαπημένος Άγιος των Γιορτών εισβάλλει στα στούντιο του Alpha, μπαίνει στα πλατό των εκπομπών και κλείνει το μάτι στους τηλεθεατές.

Κι ,όμως, κανένας τηλεπαρουσιαστής δεν τον βλέπει! Όλοι συνεχίζουν κανονικά τις εκπομπές τους, την ώρα που ο Άι Βασίλης εισβάλλει στην οθόνη. Γιατί το όνειρο, η μαγεία, το παραμύθι που γίνεται πραγματικότητα, φέτος είναι προνόμιο μόνο των τηλεθεατών του Alpha.

Μείνε συντονισμένοι, δείτε τον Άι Βασίλη να περνά από την οθόνη, δείξτε τον στα παιδιά σας ή στον παιδικό σας εαυτό. Κι αν σας ρωτήσουν «μα, υπάρχει Άι Βασίλης;», πείτε: υπάρχει, και αυτές τις γιορτές ζει στον Alpha.

Ψάξε τον Άι Βασίλη εδώ: www.alphatv.gr/AlphaSanta ή αναζήτησέ τον στα social media με το hashtag #AlphaSanta

Ανέβασε κι εσυ φωτογραφία του δικού σου Άι Βασίλη, με το hashtag#AlphaSanta.

Read More

And More