Αίας Μανθόπουλος: Ενοχλημένη η κόρη του με τις αναρτήσεις από το προφίλ του – «Απαράδεκτο και τεράστια αγένεια»

Την έντονη αντίδραση της κόρης του Αίαντα Μανθόπουλου προκάλεσε μια ανάρτηση που έγινε χθες 17/12 μέσα από τον λογαριασμό που διατηρούσε στο facebook, όσο ήταν εν ζωή. Πιο συγκεκριμένα, στο προφίλ του ηθοποιού, που κατά πάσα πιθανότητα διαχειρίζεται η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ Σταμοπούλού, αναρτήθηκε ένα βίντεο που είχε τραβηχτεί στο παρελθόν, στο οποίο βλέπουμε τον ηθοποιό να παίζει κιθάρα και να τραγουδά στη μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή μόλις χθες. (δες εδώ την ανάρτηση)

Αυτή η ανάρτηση ωστόσο, φαίνεται να μην άρεσε καθόλου στην κόρη του ηθοποιού Λήδα, η οποία τόσο με τα σχόλιά της κάτω από το βίντεο, όσο και με ανάρτηση που έκανε λίγο μετά, ζητά να γίνουν αναφορές στο συγκεκριμένο προφίλ προκειμένου να κατέβει. Όπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα, είναι πολύ άσχημο και ψυχοφθόρο τόσο για την ίδια όσο και την οικογένειά της να βλέπουν αυτές τις εικόνες και ένα προφίλ με το όνομά του να προχωρά σε τέτοιες αναρτήσεις, τη στιγμή που ο Αίαντας Μανθόπουλος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και δυο μήνες.

«Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις τον πατέρα σου να ανεβάζει τέτοια πράγματα στο facebook ενώ έχει φύγει δυο μήνες σήμερα. Απαράδεκτο και τεράστια αγένεια προς την οικογένειά του που έχουν μείνει πίσω. Είναι προσωπικά του δεδομένα το facebook και η συσκευή από την οποία ανέβηκε το βίντεο» έγραψε κάτω από την ανάρτηση αυτή η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, ενώ σε άλλο σχόλιο έγραψε, «Σας παρακαλώ πατήστε αναφορά σε αυτό το προφίλ. Δεν είναι καθόλου ωραίο θέαμα όλο αυτό».

Λίγο μετά, η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου έγραψε στο προφίλ του πατέρα της, «Θα παρακαλέσω όλους τους φίλους του πατέρα μου και όποιον νοιάζεται πραγματικά, να κάνει αναφορά στο προφίλ αυτό για να πέσει. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι και να αποδεχτούμε την απώλειά του. Σαν κόρη του με στενοχωρεί και με θυμώνει αυτή η συμπεριφορά.

Ο πόνος δε φεύγει αλλά τον αποδεχόμαστε, μαθαίνουμε να ζούμε με αυτόν και να θυμόμαστε τα όμορφα που περάσαμε μαζί με τον μπαμπά μου. Τέτοιον πόνο δεν πίστευα ότι θα νιώσω για πολύ καιρό ακόμα και ήρθε ουρανοκατέβατο σε όλους μας. Γι’ αυτό σας παρακαλώ κάντε αναφορά σε αυτό το προφίλ, δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε ζωντανό. Σας παρακαλώ προσπαθήστε να απαλύνετε τον πόνο μου και να πέσει αυτό το προφίλ».

Ωστόσο, τόσο τα σχόλια αυτά όσο και η ανάρτηση της νεαρής κοπέλας εξαφανίστηκαν από το προφίλ του ηθοποιού.

Read More

And More