Αίας Μανθόπουλος: Η ανάρτηση λίγες ώρες μετά την κηδεία του – «Το ποτήρι του θα είναι δίπλα στο δικό μου»

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου συγγενείς και φίλοι στον Αίαντα Μανθόπουλο στο Κοιμητήριο Παιανίας.

Ο 61χρονος ηθοποιός ο οποίος γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσα από τον ρόλο του στη σειρά, «Δυο Ξένοι» έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στην εντατική.

Συγκινεί ο συνάδελφός του, Ιάκωβος Μυλωνάς. Με ανάρτηση στα social media, ο ηθοποιός αναφέρει πως η αποψινή παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αίαντα Μανθόπουλου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια συνάντηση φίλων στην οποία θα βρίσκεται και η σύντροφό του, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

«Σήμερα αποχαιρετήσαμε έναν αγαπημένο φίλο τον Αίαντα Μανθοπουλο! Ήμουν πολύ τυχερός που τον γνώρισα κι ήμασταν σαν οικογένεια! Η παράσταση μας το βράδυ είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν τον σπουδαίο ηθοποιό και άνθρωπο. Η θέση του δυστυχώς θα είναι αδειανή αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας! Μετά θα πάμε στο αγαπημένο μας μπαράκι να πιούμε το αγαπημένο του ποτό! Το ποτήρι του θα είναι δίπλα στο δικό μου. Θα είναι μαζί μας και η σύντροφός του Ελισάβετ», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Read More

And More