Αίας Μανθόπουλος: Η ιστορία πίσω από την ατάκα «βρε Αία» στους Δύο Ξένους

Εγκεφαλικά νεκρός είναι ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες της Πόπης Παπαδοπούλου στο T-live

Ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί πριν μερικά 24ωρα στο νοσοκομείο μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων του. Ο Αίας Μανθόπουλος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στη μονάδα εντατική θεραπείας. Τις τελευταίες ώρες ο ηθοποιός θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός και σύμφωνα με την εκπομπή T-live η οικογένειά του προτίθεται να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. 

Ο Αίας Μανθόπουλος, παρότι είχε μια αρκετά μεγάλη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, είχε καθιερωθεί στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τον ρόλο του Αίαντα στη σειρά “Δυο ξένοι”. Μάλιστα, η ατάκα που έχει μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων, είναι η ατάκα “Βρε Αία, βρε Αία”. 

Το παρασκήνιο της συγκεκριμένης ατάκας είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στην εκπομπή “Open Weekend”.

«Το “βρε Αία” το έκανε ο Νίκος μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος, μου έλεγε “βρε Αία, βρε Αία”, κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά» είχε πει.

Read More

And More