Αίφνης “Το Πρωινό” χωρίς την Φαίη Σκορδά! Τι έχει συμβεί;

“Το Πρωινό” χωρίς την Φαίη Σκορδά γίνεται; Εννοείται πως δεν γίνεται, αν και υπάρχουν και εξαιρέσεις. Τι εννοώ μ΄ αυτό; Εννοώ πως σαφέστατα και δεν θα μπορούσε κανείς μας να φανταστεί την καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 χωρίς εκείνη.

Παρόλα αυτά σήμερα το πρωί αυτή ακριβώς την εικόνα αντικρίσαμε. Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν δέκα το πρωί, η εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου βγήκε κανονικά στον αέρα, τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και όλη η υπόλοιπη παρέα μας καλημέρισαν με χαμόγελο και κέφι, μόνο που η Φαίη δεν βρισκόταν δίπλα τους. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο χρονικό διάστημα εκείνο που η Φαίη τηλεοπτικά παραδοσιακά δεν εμφανίζεται στο πλατό για να κάνει την εμφάνισή της λίγα λεπτά αργότερα.

Η Φαίη έλειπε σήμερα από την εκπομπή κανονικά. Τι την κράτησε μακριά από το τηλεοπτικό της πόστο και από τους δέκτες μας; Μα φυσικά μία φοβερή και τρομερή εποχική ίωση η οποία τα κατάφερε να την ρίξει κι αυτή στο κρεβάτι. Αλλωστε, τα ίδια ακριβώς τράβηξε προ ημερών και η Μαρία Μπεκατώρου η οποία αναγκάστηκε επίσης να αφήσει τα “Καρντάσιανς” μόνα τους, δηλαδή, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα.

Για να γυρίσουμε ,όμως, στο “Πρωινό”, ο Γιώργος έσπευσε να μας ενημερώσει για τους λόγους που απουσίαζε το…στεφάνι του από το πλατό: “Λείπει η Φαίη σήμερα, είναι άρρωστη”!

Εγώ τι άλλο να πω; Εύχομαι στη Φαίη γρήγορα περαστικά !!!

Read More

And More