Αίγινα: Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Μπονίκου η 73χρονη που δολοφονήθηκε – Συνελήφθη ο γιος της

Η Μαρία Μπονίκου, η ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ήταν η γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από δολοφονική επίθεση στο σπίτι της στην Αίγινα.

Η 73χρονη γυναίκα βρέθηκε πεσμένη μπρούμυτα μαχαιρωμένη με σακούλα στο κεφάλι από την αστυνομία που ειδοποιήθηκε στο σημείο από μια γειτόνισσα, η οποία κάλεσε και είπε ότι «υπάρχει μια γυναίκα νεκρή στο σπίτι».

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα για διατάραξη κοινής ησυχίας επειδή ακουγόταν φασαρία από το σπίτι, στην περιοχή «Πολλές Ελιές», με αποτέλεσμα να προσαχθεί ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος αυτή τη στιγμή κρατείται στην Ασφάλεια Πειραιά και θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία της.

Την αποκάλυψη ότι η νεκρή ηλικιωμένη στην Αίγινα είναι ηθοποιός την έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Συγκλονισμένος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου… Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου… Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση… Γλυκιά μου γιατί να φύγεις έτσι!!!» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το 2020 είχε φύγει από τη ζωή και ο σύζυγός της αδικοχαμένης γυναίκας που επίσης ήταν διάσημος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Πριν από δύο χρόνια, ο Μάνος Βενιέρης απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών και ο θάνατος του έγινε γνωστός μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης που έκανε η σύζυγός του, Μαρία Μπονίκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Με πληροφορίες από Newsit

Read More

And More