Αίγιο: Άγρια δολοφονία επιχειρηματία

Αίγιο: Άγρια δολοφονία επιχειρηματία | tlife.gr

Έξω από το σπίτι του δολοφονήθηκε αργά χθες βράδυ, στο Αίγιο, ο επιχειρηματίας-καθηγητής μαθηματικών Άγγελος Αγγελόπουλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του site «filodimos.gr» μία γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αιγίου και κατήγγειλε το γεγονός. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άγγελος Αγγελόπουλος πυροβολήθηκε εξ’ επαφής από έναν μεγαλόσωμο άνδρα που φορούσε κουκούλα κι ο οποίος έριξε στον επιχειρηματία με κυνηγετικό όπλο, ενώ βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού του μαζί με μία γυναίκα (η οποία και ειδοποίησε την Αστυνομία). Στο σώμα του Αγγελόπουλου βρέθηκαν 7 σκάγια. Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ αμφίβολο είναι αν ο δράστης ήταν επαγγελματίας δολοφόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος Αγγελόπουλος, ήταν ο βασικός μέτοχος της εταιρείας Σύνθεσις ΑΕ, η οποία πριν από αρκετό χρονικό διάστημα είχε κηρύξει πτώχευση, οδηγώντας σε οικονομικό αδιέξοδο δεκάδες πελάτες.

Οι περισσότεροι κατήγγειλαν τον δολοφονηθέντα ως κοινό απατεώνα και ότι είχαν συναλλαγές με «ακάλυπτες» επιταγές. Όπως είχε γίνει γνωστό τότε οι δραστηριότητες του είχαν επεκταθεί, μεταξύ άλλων και στην Κρήτη

READ more