Αιμιλιάνο Μάρκου – Μαριαγάπη Ξυπόλια: Συναντήθηκαν ξανά μετά από πέντε μήνες

Την σύντροφό του Μαριαγάπη Ξυπόλια πήγε να υποδεχτεί στο αεροδρόμιο ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί για να καταγράψει την πρώτη τους συνάντηση μετά από πέντε μήνες που πέρασαν χωριστά.

«Η δουλειά είναι έτσι που θα μας βγάλει ταξίδια στο μέλλον. Το είχαμε προγραμματίσει καιρό, η Μαριαγάπη ήταν κάτι που το σκεφτόταν καιρό το να πάει στην Κίνα. Το σημαντικό για ένα ζευγάρι είναι να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω του και πως ότι είναι να γίνει γίνεται για καλό του. Η Μαριαγάπη αποφάσισε να πάει στην Κίνα, της βγήκε σε καλό και το γεγονός ότι έκατσε πέντε μήνες είναι καλό» ανέφερε ο Αιμιλιάνο Μάρκου στην κάμερα του Happy Day.

«Της αρέσουν τα λουλούδια εννοείται. Είναι μικρές πράξεις που νομίζω τα κορίτσια τις εκτιμάνε. Είναι δεδομένο να έχω αγωνία νομίζω. Έχω ανεβάσει παλμούς» είπε στη συνέχεια το νεαρό μοντέλο που δεν έβλεπε την ώρα να συναντήσει την αγαπημένη του και να της προσφέρει το μπουκέτο με τα λουλούδια που είχε πάρει ειδικά για εκείνη.

Τα δυο παιδιά με το που συναντήθηκαν, έτρεξαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

«Συγκινήθηκα γιατί έχω να τον δω μισό χρόνο. Οι παλμοί μου πηγαίνουν έτσι. Η σχέση μας κράτησε γιατί υπήρχε επικοινωνία, κατανόηση, στήριξη. Είχαμε επικοινωνία και ας είχαμε επτά ώρες διαφορά. Μπορεί να δούλευα 15ωρα και να καθόμουν με δυο ώρες ύπνο μόνο και μόνο για να μιλάμε. Ήταν όνειρο ζωής μου να ταξιδέψω στην Κίνα. Τελικά πήγε και δούλεψα. Εννοείται ότι θέλουμε να ταξιδέψουμε μαζί για δουλειά και θα το κάνουμε» είπε με τη σειρά της η Μαριαγάπη Ξυπόλια.

Read More

And More