Αιμιλιανός Σταματάκης: Με ποια πρωταγωνίστρια του “Τατουάζ” θα συνεργαστεί στο Εθνικό Θέατρο; [pic]

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχοντας μεγάλη αδυναμία στο θέατρο και ειδικότερα στο μιούζικαλ, αποτελεί μια προσωπικότητα που ξεχωρίζει με κάθε ερμηνεία του. Η συνεργασία του στην αρχή της καριέρας του με την Άννα Βίσση ήταν απλά η αφορμή την εντυπωσιακής πορείας που ακολούθησε.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό διάφορα δημοσιεύματα να τον θέλουν σε σχέση με την Μαίρη Συνατσάκη, όμως εκείνος προτιμά να μιλά μόνο για τη δουλειά του. Από την άλλη πλευρά, η Εβελίνα Παπούλια μπορεί να πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο σήριαλ του Alpha “Τατουάζ”, όμως ανυπομονεί για το νέο της επαγγελματικό βήμα. Η Εβελίνα έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο καλή είναι στη δουλειά της και αυτός είναι και ο λόγος που φέτος θα δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Η Εβελίνα και ο Αιμιλιανός πρόκειται να παίξουν στην νέα παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, “Ο Άνθρωπος Που Γελά”. Πρόκειται για ένα έργο του μοναδικού “Βίκτορ Ουγκό“, το οποίο πρόκειται να καθηλώσει.  Την αποκάλυψη της συνεργασίας έκανε ο Αιμιλιανός Σταματάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες την φωτογραφία:

 

Read More

And More